reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mnie od 2 dni ciagnie brzuch i jest bardzo twardy no jak zwykle na okres powiększone piersi. Ale przy biochemicznej mialam to samo a @ nie przyszla. A ja w takim razie jadę na bete i tak mam do zrobienia wyniki tarczycy to od razu zrobie komplet..
Dzień dobry a u mnie 36dc , @ nie ma a jajnik mega ciągnie [emoji57]

reklama
Powtórzyłam dziś test z porannego moczu ale widzę taka sama kreskę jasna jak wczoraj, z tym, że trzeba się nieźle przyjrzeć, na wczorajszym teście po wyschnięciu nie widać nic, czyli podejrzewam, że te testy po prostu mają taką linie testową i jest ona delikatnie widoczna, raczej by była dziś ciemniejsza a jest wręcz identyczna [emoji1745] także czekam cierpliwie na @.

@marina7 ja nic nie widzę,ale najlepiej powtórz test albo idź na bete i będzie pewnośc. Póki małpy nie ma to jest wszystko możliwe ;)

@coca jak długie masz cykle? Myślę, że najlepiej jakoś w połowie 14-15dc wtedy bdzie widać co i jak, ja ostantio byłam 16 dc i było po owu i teraz w 10dc i sobie rosną.
zwykle 29 dni, czasem się zdarzy odchylenie 1-2 dni. Umówiłam się na 7 i 14 dc i później już po owu 20 dc 😊😊

U mnie dziś 30dc ostatnie cykle przez pół roku 28 dni więc nie robiłam testu pomyślałam że zrobię jak się do 33 DC nie zjawi okres a tu się coś zaczyna....... Przyszła po cichu @... Nic jej nie zapowiadało:) ale ciąży też nic więc no cóż zaczynamy następny cykl:) poczekam tylko aż się rozkręci 🙂
witam w klubie! 😊 może teraz będzie nasza kolej na podniesienie statystyki w październiku 😁

Cześć dziewczyny.
Powiedzcie mi, bo widzę że dużo z was bierze euthyrox.
Jak wyglądały wasze pierwsze dawki?
25 ale cała tabletka czy pół?
Bo ja od wczoraj zaczęłam brać i mam pół 25 i wydaje mi się że to mało chyba.. Ale ja się nie znam więc wiecie, nie bijcie :p
Ja też zaczynałam brać po pół. To by była za dużo dawka hormonu na raz.
Ja zaczynałam od 25 a teraz już 125 :p

reklama
Hej. Dziewczyny który test owulacyjny jest najlepszy? Ja mam Pink i dziś zaczynam robić plus mierzenie temperatury.
Hmm ginekolog mi nie jeden mówił iż ból który czuje w czasie owulacji to pekanie pęcherzyka.

Do góry