No wlasnie ja bety nie zrobie po 48 godzinach bo jestem w szpitalu, mam ropien gruczolu barrholina i bete zrobili mi przy okazji. Lekarka mowi, ze nie widzi potrzeby bo beta teraz wskazuje im wczesna ciaze a endometrium nie budzi zastrzezen. Dzis mam zabieg naciecia wiec mnie jutro do domu nie puszcza, moze dopiero w piatek po poludniu wiec samodzielnie bede mogla zrobic w poniedzialek - za duzo dni na obliczenie prawudlowosci. Mowilam im ze robilam testy dwa tyg temu i czy beta nie za niska na ten czas, a oni swoje. Trafilam z czyms innym, oni maja bete wczesnej ciazy i tyle, na nic moje prosby :/
reklama
princess_88
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny jestem pierwszy cykl na Femarze 0.25mg (letrozol) i po dzisiejszym usg jestem załamana bo mam dużo pęcherzyków ale małych. Największe są trzy po 11 mm każdy. 15dc i 11mm to nie brzmi ciekawie. Chciałam gonadotropiny żeby nie marnować cyklu ale gin chce zobaczyć czy naturalnie same podrosną bo wg niego jest szansa na pozna owulacje. 28.09 mam kolejny monitoring... już mi brakuje sił Myślicie ze faktycznie jeszcze mogą urosnąć?
Cześć dziewczyny jestem pierwszy cykl na Femarze 0.25mg (letrozol) i po dzisiejszym usg jestem załamana bo mam dużo pęcherzyków ale małych. Największe są trzy po 11 mm każdy. 15dc i 11mm to nie brzmi ciekawie. Chciałam gonadotropiny żeby nie marnować cyklu ale gin chce zobaczyć czy naturalnie same podrosną bo wg niego jest szansa na pozna owulacje. 28.09 mam kolejny monitoring... już mi brakuje sił Myślicie ze faktycznie jeszcze mogą urosnąć?
Jeżeli gin tak mówi to trzeba mu wierzyć i trzymać kciuki Będzie dobrze
Dzień dobry
Może to dobry znak trzymam kciukiHej dziewczyny ja dziś 27 DC cykle 28 dniowe jutro czekam na @ jak nie będzie jej jutro to pojutrze zrobię test ale jakoś wcale nie mam żadnych odczuć , absolutnie nic.
Dziewczyny to juz dziś za godz jadę na betę i okoli 14 wyniki... Mam nadzieję, ze przyrost będzie prawidłowy i tym razem się uda i będzie to prawidłowa ciąża... Półtora roku czekania i wreszcie jest nadzieja. Trzymajcie kciuki
coca
Fanka BB :)
a który dc masz obecnie i ilu dniowe?No i u mnie cykl stracony W nocy dostałam smsa od ginekologa że w cytologii wyszło zapalenie. Czeka mnie 10 dni stosowania globulek
reklama
Może zadzwoń do gin i zapytaj?Wczoraj zapomniałam wam dodać ze gin mi przepisał luteine 3x2 pod język na wywołanie @ A jak rzeczywiście mogę być w ciąży o co teraz ?