Tak tylko ze to 53 dcTakie jasne kreski mogą świadczyć o wczesnej ciąży której nie będzie widać na usg!
reklama
Najwcześniej będę miała możliwość w przyszłym tyg ale nie wiem czy to możliwe że wczesna ciąża jak to już 53 dcByć może ciąża jest bardzo wczesna i nie widać jej na usg, zrób jak dziewczyny Ci radzą idź na betę ☺
A cykle jakie masz?Najwcześniej będę miała możliwość w przyszłym tyg ale nie wiem czy to możliwe że wczesna ciąża jak to już 53 dc
Średnio wychodzi 35/37 dniA cykle jakie masz?
coca
Fanka BB :)
ja kiedyś miałam cykle 35 dniowe i raz spóźnił mi się okres ponad 2 tygodnie. W 50 dniu miałam badania, kilka dni później go dostałam. Nie wiadomo czemu, ani stres, ani ciąża bo wtedy to jeszcze nie próbowałam, badania wszystkie ok. Taki sobie zafajdaniec się przyplątał. Może jakimś cudem tak Ci się wszystko poprzesuwalo, owulacja była bardzo późno, stad możliwa wczesna ciąża? No jakbyś np miała owu 45 dc, to jeszcze byłoby dość wcześnie.Średnio wychodzi 35/37 dni
No ale mogłaś mieć przesuniętą owulacje nawet w 40 dc. Różnie to bywa.
Tak tylko ze to 53 dc [emoji2368]
Może owulacje miałaś późno. Bądź dobrej mysli.. Twoja kreska jest blada, powtórz test za 2, 3 dni jeśli będzie wyraźniejsza to na pewno ciążaŚrednio wychodzi 35/37 dni
kiedy testujesz ?27dc dziś
trzeba mieć nadzieję , że tym razem będzie okTo było miało sens, tylko obawiam się, ze skończy się tak samo jak poprzednim razem.
reklama
coca
Fanka BB :)
aaa o testy chodzi nie testuje w tym miesiącu, spisalam ten cykl raczej na straty jeśli o poczęcie chodzi No chyba ze mi @ nie przyjdzie do tygodnia, to zatesstuje, bo nie mam aż tak długich cyklikiedy testujesz ?