Ania95
Fanka BB :)
Współczuję Ci, ja miałam ropien w czerwcu i poszłam z tym do gin bo nie mogłam usiąść na tyłku, on stwierdzil mi jeszcze wczesna ciążę. Dostałam antybiotyk czopki i za tydzień miałam przyjść do szpitala na zabieg ale zaczęłam krwawić. Betę miałam od początku małą, a jaki był Twój pierwszy wynik? Ja zaczynałam od 16,49 i była to biochemiczna. Po krwawieniu poszłam znowu do lekarza a on stwierdzil że ropien już nie nadaje się do nacięcia bo jest za mały a dalej bolał.. Męczyłam się z tym 1,5 msc. W górach mi pękł i ulga do tej pory . W następnym cyklu już zaszłam w ciążęNo wlasnie ja bety nie zrobie po 48 godzinach bo jestem w szpitalu, mam ropien gruczolu barrholina i bete zrobili mi przy okazji. Lekarka mowi, ze nie widzi potrzeby bo beta teraz wskazuje im wczesna ciaze a endometrium nie budzi zastrzezen. Dzis mam zabieg naciecia wiec mnie jutro do domu nie puszcza, moze dopiero w piatek po poludniu wiec samodzielnie bede mogla zrobic w poniedzialek - za duzo dni na obliczenie prawudlowosci. Mowilam im ze robilam testy dwa tyg temu i czy beta nie za niska na ten czas, a oni swoje. Trafilam z czyms innym, oni maja bete wczesnej ciazy i tyle, na nic moje prosby :/