Unanime
Fanka BB :)
7dc. Zazwyczaj mam 30dniowe. Ale ostatnio mialam 34a który dc masz obecnie i ilu dniowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7dc. Zazwyczaj mam 30dniowe. Ale ostatnio mialam 34a który dc masz obecnie i ilu dniowe?
Tak tylko ze to 53 dc [emoji2368]
U mnie cykle coś czuję , że znów się wydłużają ... Miałam co 29/30, ostatnio 32/33 a teraz 34dc jutro 35dc i cisza
Też mam zapalenie ale lekarz nie dał mi żadnych instrukcji co do tego. Jakie globulki bierzesz? Na receptę?No i u mnie cykl stracony [emoji20] W nocy dostałam smsa od ginekologa że w cytologii wyszło zapalenie. Czeka mnie 10 dni stosowania globulek [emoji2368]
może zdążysz się wyleczyć przed owu ja mialam owu dopiero 17dc ostatnio, a im dłuższy cykl tym później.7dc. Zazwyczaj mam 30dniowe. Ale ostatnio mialam 34
Miałam wczoraj dziwna sytuację zdążyłam zejść z chłopa patrzę krew myślę sobie oho chyba okres ale to było tylko jakąś minutę krwawienia i przeszło, boli mnie lewy jajnik, cycki jak balon, swędzą czyli dalej rosną [emoji1745] dziś 29dc
Dziewczyny, które miały zabieg histeroskopii. Musiałyście stosować się do takich zalecen? W moim przypadku szpital na polnej w Poznaniu. Zobacz załącznik 1179504
Wczoraj negatywA powtarzałaś test ?