Molka49
Początkująca w BB
Cześć, jestem nowa wiec może nie do końca dobrze trafiła. Tez staramy się z mężem już zaraz niestety będzie rok. Ale liczę, ze może któraś z Was miała podobny problem... mianowicie drugi cykl mam plamienie przed okresem( nigdy wcześniej tak nie miałam)... wszystkie badania w normie(również progesteron). Przy ostatnim cyklu plamienie (brązowe) trwało około 1,5 tyg, po czym zjawiłam się na wizycie u ginekologa, zrobiła usg powiedziała, ze coś jej się nie podoba i żeby zrobić hcg (podejrzenie ciąży pozamacicznej). Wróciłam do domu i tego samego dnia miałam jeszcze krwawienie- następnego dnia beta 5,1 ... ogromny ból brzuch - mikro ciąża i poronienie (tak określiła to ginekolog).. w tym miesiącu to samo od 13.09 plamienie- bardziej skąpe niż ostatnio.. 2 dni bez nawet kropelki.. i dziś delikatnie ale w kolorze bardziej beżu przepraszam, ze tak dokładnie opisuje ale liczę, ze nie jestem sama. Nie wiem co się dzieje, boje się ze to znowu to samo.. jutro rano idę na betę.. a i robiłam test ciążowy w piątek.. wynik załączam (ostatnio tez było to samo)