reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

W sumie dziewczyny jakby tak nie patrzec to gratulacje należą się mojemu mężowi [emoji28], jego plemniki przetrwały 3,4 dni przed owu [emoji43]
Myślę, że gratulacje dla Ciebie, że tak ładnie przechowalas [emoji23] ale oczywiście gratulacje dla Was obojga za to wspólne dzieło[emoji7]

reklama
Ja na paskowym widzę cień:)
A tego pinka z całego serca Ci nie polecam :) U mnie na czułości 10 nie było prawie nic A na czułości 25 w ten sam dzień był cień. Także leć po inny test i spróbuj z innym. Ja kupiłam apteo care I ten pokazuje ładne ciemne kreski nawet popołudniu.
Ja już po cichu gratuluję :)

Ja też czuje jak mnie przeziębienie dopada. Mały ma katar A mnie w nocy gardło zaczęło boleć. Nie poddawaj się:) lecz się domowymi sposobami i zrób test za dwa dni :) na pewno wyjdzie kreska :)

A dziękuję za zainteresowanie:)
Dziś rano zrobiłam betę, proga i tsh wyniki będą po 14 :)
A mój dzisiejszy test prezentuje się tak :)
Super kreseczki 👍

Hej. Nie odzywałam się kilka dni i już was nie nadrobię 😔 wszystkim którym się udało gratuluję.
Nie odzywałam się bo musiałam przemyśleć wiele spraw... Postanowiłam zwolnić się z pracy jutro składam wypowiedzenie. Zwalniam się że względów zdrowotnych siadają mi nogi i kregoslup. ( Ciężka fizyczna praca nocki po 12 h świątki piątki i niedziele, straszny stres.)
A więc jest decyzja że rezygnujemy z starań na 2-3 miesiące.
Zresztą będzie co będzie gdzieś mam pieniądze one mi zdrowia nie dadzą.
Już wysiadam fizycznie i psychicznie.
Myślę że taka zmiana wyjdzie mi na dobre co myślicie ?

Zdrowie najważniejsze! A praca to tylko praca. Nie ta to inna ;)

Dziewczyny mam pytanie.
Wiadomo, że jeśli okres się przesuwa to i automatycznie wiadomo, że owulacja była później.
Ale czy może zdarzyć się tak, że owulacja będzie tak jak powinna być, a sam okres się spóźni?
Jestem niemal na 100% pewna, że owulacje miałam 30 sierpnia (cykle zawsze 30 dniowe i dostałam plamienie w dniu owulacji). Na wczoraj miałam termin @. Nie dostałam, test negatywny, szyjka zamknięta.
W ciążę już nie wierzę ale myślę co z tą wredną małpą 😡

Ja miałam tak bardzo często. Monitorowane owulacje a druga faza przeciągała się do 30dc ;) Prawo natury i tyle hehe.

Gratulacje i szczęśliwej, zdrowej ciąży. 🥳

Mam pytanie, czy któraś z Was też tak ma, że w okresie owulacji ma skurcze macicy ? Albo, że kłują Was oba jajniki na zmianę ?

Naprzemienny ból jajników to zupełna normalka ;)

Dziewczyny jak myślicie czy robienie testu 7 dni po owulacji ma w ogóle sens?

Za wcześnie... raczej nic ci nie wykaże.

Hej. Nie odzywałam się kilka dni i już was nie nadrobię 😔 wszystkim którym się udało gratuluję.
Nie odzywałam się bo musiałam przemyśleć wiele spraw... Postanowiłam zwolnić się z pracy jutro składam wypowiedzenie. Zwalniam się że względów zdrowotnych siadają mi nogi i kregoslup. ( Ciężka fizyczna praca nocki po 12 h świątki piątki i niedziele, straszny stres.)
A więc jest decyzja że rezygnujemy z starań na 2-3 miesiące.
Zresztą będzie co będzie gdzieś mam pieniądze one mi zdrowia nie dadzą.
Już wysiadam fizycznie i psychicznie.
Myślę że taka zmiana wyjdzie mi na dobre co myślicie ?
Dobre podejście i decyzja 👍 zobaczysz wszystko się ułoży i na pewno ci to na dobre wyjdzie 😉

Gratulacje i szczęśliwej, zdrowej ciąży. 🥳

Mam pytanie, czy któraś z Was też tak ma, że w okresie owulacji ma skurcze macicy ? Albo, że kłują Was oba jajniki na zmianę ?
Mnie jajnik kłuje cały okres płodny. Ale w tym cyklu dokładnie czułam kiedy pęka jajeczko. I mam wrażenie że czułam też zagnieżdżenie :)
Dziewczyny jak myślicie czy robienie testu 7 dni po owulacji ma w ogóle sens?
Myślę że zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj jeszcze z 5 dni :)
Hej laski. Możecie ocenić moje testy owu?

Wszystkim tym co mają pozytywne testy ciążowe życzę spokojnej ciąży i oczywiście gratki [emoji322][emoji322] a wszystkim innym powodzenia i pozytywnego testowania

Nie odzywam się bo strasznie mało czasu. Wszystko spadło na głowę i na nic czasu nie mam. Wszystko biegiem.

Wrzucam testy dzisiaj 14dc [emoji116]

Zobacz załącznik 1176289
Myślę że ostatni to ładny pozytyw:) Ale zrób jeszcze jutro dla pewności :)

reklama
Do góry