Poprzednie dwa cykle robiłam już od praktycznie 6-7 dnia po owu i do samego dnia miesiączki wychodziły negatywne. Teraz przyznam się szczerze że zrobiłam dziś a okres mam mieć koło czwartku piątku i też ujemny...Raczej nic nie wyjdzie... :/
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Moim zdaniem piękny pozytywHej laski. Możecie ocenić moje testy owu?
Wszystkim tym co mają pozytywne testy ciążowe życzę spokojnej ciąży i oczywiście gratki [emoji322][emoji322] a wszystkim innym powodzenia i pozytywnego testowania
Nie odzywam się bo strasznie mało czasu. Wszystko spadło na głowę i na nic czasu nie mam. Wszystko biegiem.
Wrzucam testy dzisiaj 14dc [emoji116]
Zobacz załącznik 1176289
Wesoła_Aga
Ja na paskowym widzę cień
A tego pinka z całego serca Ci nie polecam U mnie na czułości 10 nie było prawie nic A na czułości 25 w ten sam dzień był cień. Także leć po inny test i spróbuj z innym. Ja kupiłam apteo care I ten pokazuje ładne ciemne kreski nawet popołudniu.
Ja już po cichu gratuluję
Ja też czuje jak mnie przeziębienie dopada. Mały ma katar A mnie w nocy gardło zaczęło boleć. Nie poddawaj się lecz się domowymi sposobami i zrób test za dwa dni na pewno wyjdzie kreska
A dziękuję za zainteresowanie
Dziś rano zrobiłam betę, proga i tsh wyniki będą po 14
A mój dzisiejszy test prezentuje się tak
Piękne kreseczki!
Wow!
Zdrówka i niech betka Ci potwierdza dobre wiadomości Myślę, że będzie dobrze !!
Wy już testujecie, a ja jeszcze przed owu [emoji3526] [emoji3526] Potem zacznie się 14 dni stresu.
A ja czekam na @ i przyleźć nie chce także jeszcze dużo dużo przed owu ha ha
Pewnie zrobi szwindel i przyjdzie w 30 dc bo ostatnio witała w 24 dc
Nesbitt33
Dzisiaj działajcie [emoji110]Hej laski. Możecie ocenić moje testy owu?
Wszystkim tym co mają pozytywne testy ciążowe życzę spokojnej ciąży i oczywiście gratki [emoji322][emoji322] a wszystkim innym powodzenia i pozytywnego testowania
Nie odzywam się bo strasznie mało czasu. Wszystko spadło na głowę i na nic czasu nie mam. Wszystko biegiem.
Zobacz załącznik 1176289
Anio0lek
Piękne dwie tłuste kreskiHej laski. Możecie ocenić moje testy owu?
Zobacz załącznik 1176289
Os
Mnie dziś na zmianę boli lewy i prawy. Pierwszy raz mam tak, że nie wiem, który bardziej i oba szaleją. No i takie skurcze macicy, że ratuje się nospa, a i tak leżę. Nie wiem sama, czy martwić sie, że organizm znowu oszalał, czy cieszyć, bo może zaczął działać i jednak pojawi się szansa na naturalną owulację.
Ostatni taki konkretny pozytyw.Hej laski. Możecie ocenić moje testy owu?
Zobacz załącznik 1176289
Mnie dziś na zmianę boli lewy i prawy. Pierwszy raz mam tak, że nie wiem, który bardziej i oba szaleją. No i takie skurcze macicy, że ratuje się nospa, a i tak leżę. Nie wiem sama, czy martwić sie, że organizm znowu oszalał, czy cieszyć, bo może zaczął działać i jednak pojawi się szansa na naturalną owulację.
młoda1994
Tak myślałam [emoji3059]Moim zdaniem piękny pozytyw [emoji7]
[emoji1360][emoji1360]Dzisiaj działajcie [emoji110]
[emoji3059][emoji3059]Piękne dwie tłuste kreski [emoji7]
agula301
Ten ostatni chyba tak o pół tonu jaśniejszy się wydaje na zdjęciu ale pewnie już można zaliczyć go do pozytywu?Hej laski. Możecie ocenić moje testy owu?
Zobacz załącznik 1176289
reklama
młoda1994
Właśnie w zeszłym cyklu miałam jaśniejsza kreskę testowa niż mam teraz i zaliczyłam go do pozytywu i okres przyszedł 15dpoTen ostatni chyba tak o pół tonu jaśniejszy się wydaje na zdjęciu [emoji848] ale pewnie już można zaliczyć go do pozytywu?