reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty. :D Zobacz załącznik 1171320Zobacz załącznik 1171326
Gratuluje ♥️♥️Jakie miałaś objawy ?:) ja czekam na miesiączkę , jestem pare dni przed i chętnie wysłucham , a raczej poczytam o Twoich pierwszych objawach :)

reklama
U mnie z bety 100 po tygodniu było 27.
W drugiej ciąży z 400 po 2 dniach 200.
To nie działa tak szybko...

Obstawiam błąd labo. Albo z pierwsza beta się pomylili, albo z drugą, jak koleżanka jest po terminie okresu to może pomylili się z tą drugą beta!!!!

To sie rzadko zdarza a ja jestem zawsze sceptyczna i raczej na zimno oceniam sytuację, ale taki spadek bety???? Nie wydaje mi się to prawdopodobne...

Moze niech się inne dziewczyny wypowiedzą, bo mi coś tu błędem śmierdzi [emoji2368]

U mnie z 1688 po 48h spadła na 566 🤔

Nie z moczu nie robiłam, bo gin przepisała Mi luteinę która miałam cały czas brać aż do tego poniedziałku i od razu zrobić betę ( okres powinnam dostać wczoraj wiec w terminie @ to i tak mogłoby na zwykłym teście jeszcze nie wyjść) i jak beta wyszła pozytywna to miałam brać dalej, aż do wizyty u niej w gabinecie... kurczę chyba dam sobie czas do poniedziałku, albo pojawi się @ albo będę testować dalej [emoji2360] Bo dziś to już mam emocjonalny rollercoaster [emoji85]
Jak zrobisz test i bedzie pozytywny to będzie wiadomo,ze beta jest wyższa niż 0,3.
Ale spokojnie, odpocznij sobie. Rozumiem, że jesteś skołowana... Zrób to jak będziesz chciała [emoji6][emoji6][emoji6] my trzymamy kciuki!

Gratuluje ♥️♥️Jakie miałaś objawy ?:) ja czekam na miesiączkę , jestem pare dni przed i chętnie wysłucham , a raczej poczytam o Twoich pierwszych objawach :)
W dniu spodziwanej miesiączki czułam się tak jakbym miała ją dostać, ucisk w podbrzuszu który mijał i przychodził, ból piersi mam co miesiąc, ale tym razem był podwojony i najbardziej zauważalna zmiana, huśtawka nastroju. Z nudów obejrzałam film na Netflix, nie był jakoś bardzo rozczulający, a szlochałam przez godzinę i nie mogłam się opanować, nawet nie wiedziałam dlaczego płaczę. Wtedy w głowie zaświeciła mi się lampka aby pójść po test, a przyznam szczerze nie wierzyłam w ten cykl, dlatego testowałam dopiero 6 dni po terminie @. Trzymam za Twoje dwie kreseczki! <3

Kochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty. :D Zobacz załącznik 1171320Zobacz załącznik 1171326
Gratulacje 😁

Jak uwielbiam czytać i patrzeć na pozytywne testy!
Gratulacje ❤️

reklama
Do góry