Foka_szara
Fanka BB :)
Może do piątku wytrzymamKiedy powtarzasz test ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może do piątku wytrzymamKiedy powtarzasz test ?
Dziewczyny nie mam żadnego plamienia ani krwawienia, jedynie od kilku dni biały śluz i cały czas takie uczucie wilgoci ze co chwile latałam i sprawdzałam czy nie dostałam okresu ... z objawów ciążowych to tylko takie ciągnące bóle podbrzusza raz z jednej raz z drugiej strony, straszne huśtawki nastrojów i delikatny ból piersi nic więcej... Sama się zdziwiłam jak zadzwoniła dziś Pani z laboratorium ze aż tak bardzo spadło, zreszta dało się od niej wyczuć ze sama jest tym zdziwiona, ale powiedziała ze wyglada na to ze zarodek obumarł i powinnam dostać okres... no więc czekam na ten nieszczęsny okres, a jak nie pojawi się do poniedziałku to spróbuje powtórzyć badanie w innym labo... choć nie chce się niepotrzebnie łudzić [emoji17] co do pierwszego wyniku to wskazywał on na 4/5 tydzień i wg monitoringu owulacji to by się zgadzało ... sama już nie wiem co myśleć [emoji2360] Jak do poniedziałku nie przyjdzie @, to spróbuje jeszcze raz zrobić betę.
Dziewczyny nie mam żadnego plamienia ani krwawienia, jedynie od kilku dni biały śluz i cały czas takie uczucie wilgoci ze co chwile latałam i sprawdzałam czy nie dostałam okresu ... z objawów ciążowych to tylko takie ciągnące bóle podbrzusza raz z jednej raz z drugiej strony, straszne huśtawki nastrojów i delikatny ból piersi nic więcej... Sama się zdziwiłam jak zadzwoniła dziś Pani z laboratorium ze aż tak bardzo spadło, zreszta dało się od niej wyczuć ze sama jest tym zdziwiona, ale powiedziała ze wyglada na to ze zarodek obumarł i powinnam dostać okres... no więc czekam na ten nieszczęsny okres, a jak nie pojawi się do poniedziałku to spróbuje powtórzyć badanie w innym labo... choć nie chce się niepotrzebnie łudzićco do pierwszego wyniku to wskazywał on na 4/5 tydzień i wg monitoringu owulacji to by się zgadzało ... sama już nie wiem co myśleć
Jak do poniedziałku nie przyjdzie @, to spróbuje jeszcze raz zrobić betę.
dla mnie to też dziwne że aż tak spadła, i to w takim tempie, raczej mało prawdopodobne, a test z moczu robiłaś teraz? sprawdź może czy ci wyjdą dwie kreski czy nie i będzie wiadomo
Super gratuluje!!!Kochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty.Zobacz załącznik 1171320Zobacz załącznik 1171326
Gratuluję!Kochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty.Zobacz załącznik 1171320Zobacz załącznik 1171326
Powtórzyłabym bete, niemożliwe że spadło tak szybkoDziewczyny nie mam żadnego plamienia ani krwawienia, jedynie od kilku dni biały śluz i cały czas takie uczucie wilgoci ze co chwile latałam i sprawdzałam czy nie dostałam okresu ... z objawów ciążowych to tylko takie ciągnące bóle podbrzusza raz z jednej raz z drugiej strony, straszne huśtawki nastrojów i delikatny ból piersi nic więcej... Sama się zdziwiłam jak zadzwoniła dziś Pani z laboratorium ze aż tak bardzo spadło, zreszta dało się od niej wyczuć ze sama jest tym zdziwiona, ale powiedziała ze wyglada na to ze zarodek obumarł i powinnam dostać okres... no więc czekam na ten nieszczęsny okres, a jak nie pojawi się do poniedziałku to spróbuje powtórzyć badanie w innym labo... choć nie chce się niepotrzebnie łudzić [emoji17] co do pierwszego wyniku to wskazywał on na 4/5 tydzień i wg monitoringu owulacji to by się zgadzało ... sama już nie wiem co myśleć [emoji2360] Jak do poniedziałku nie przyjdzie @, to spróbuje jeszcze raz zrobić betę.
Wielkie gratulacje [emoji3590][emoji3590]Kochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty.Zobacz załącznik 1171320Zobacz załącznik 1171326