reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Swoją droga tak sobie dzis mysle (pracowalam kiedys z samymi facetami i czasem na takim pewnym forum wymienialo sie roznymi inf. Na temat bierzacego projektu... ) tam na tym forum bylo co drugie slowo w gwiazki k**** c*** itp itd tu same Panie [emoji4] i jak sie milo i kulturalnie rozmawia [emoji16] widac slowa prosze, dziekuje jak sie czujesz? Co słychać? ze faceci tak nie potrafia [emoji1787][emoji28][emoji85]
ja mam farta, tez pracuje w sumie z samymi facetami, ale wszyscy bardzo mili i kulturalni, w mojej obecności to nawet się pilnują 🙊 ale ja całe życie z samymi chłopami, w szkole średniej miałam ich w klasie 30, na studiach tez zdecydowanie więcej, jakoś mi chyba lepiej się z nimi dogadać 😁

reklama
U mnie 38 dc. Ja siedzę i wyje. Nie czuję, zebym była w ciąży i przez mój wczorejszy atak chyba nawet już nie chcę być. Myślałam, że jestem zdrowa. Nie dam rady teraz się starać. Długo tu zawitalam, ale może wrócę jak się mi uspokoi. A podbrzusze po porodzie boli mnie tak, ze zwijam się z bólu 😡 Mam problemy zdrowotne, których się wstydzę ;/ ale potrzebuje pomocy. Trzymajcie się❤
Przytulam, poradzisz sobie ze wszystkim 💚

Hej dziewczynki ☺️ U mnie jakoś dziwnie pozytywny test owu był 12.08. Do tej pory ani okresu ani drugiej kreski.
caly dół boli macica jakby chciała wyskoczyc cycków nie da sie dotknąć i tak tkwię w zawieszeniu. widze ze pojawił sie temat pracy tez miałam plan ze maj czerwiec zajdę i lipiec sierpień pójdę na l4 i trochę odpocznę. Pracy nie mam złej ale jestem zmęczona nią Hmm może to wypalenie. Ale pan bóg usłyszał moje plany i sie zaśmiał ha ha.
naszla mnie dzisiaj taka refleksja ze przez to pragnienie posiadania dziecko człowiek rezygnuje ze wszystkiego .. planowanie wakacji mowię mojemu samolot odpada bo może będę w ciąży i co wtedy. Na runmageddon sie tez nie zapisałam mimo ze robię to cyklicznie a teraz znowu myśl nie nie bo może będę w ciąży. To chyba nie jest zbyt dobre podejście ... życie ucieka

ja mam farta, tez pracuje w sumie z samymi facetami, ale wszyscy bardzo mili i kulturalni, w mojej obecności to nawet się pilnują [emoji87] ale ja całe życie z samymi chłopami, w szkole średniej miałam ich w klasie 30, na studiach tez zdecydowanie więcej, jakoś mi chyba lepiej się z nimi dogadać [emoji16]
U mnie to samo jednak baby to wredne [emoji1787] takie w robocie i cały czas rywalizują co nie

reklama
A masz zamiar testować jak nie przyjdzie okres?
Chyba tak, ale najwcześniej 2.09 wtedy byłby 35dc,najdluzsze cykle teraz miałam maks 32 dni, ale od dłuższego czasu cykle 31dniowe,dzisiaj mój 31dc😯 piersi nie bolą, jajniki nie bolą, mam jakieś oderzenia gorąca ale tylko na twarzy i ciągle napada mnie suchosc w gardle.

Do góry