Kingazet92
Fanka BB :)
A piersi mam tak duże, że mi się porobiły rozstępy i to w zaledwie 3-4 dni...polecacie coś na rozstępy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieregularne ale tak 30-32A ile dniowe masz cykle?
Ojej a co Ci jest? Nic powaznego?Ja kochana odłożone starania na ok 3 msc. W poniedziałek zabieg na szyjce mam [emoji2368]
A kiedy to winko najlepiej pić ? Bo ja jeszcze przed owu piłamAjajaj byłam na zakupach, kupiłam zapas winka czerwonego. Skoro @ ma przyjść to chociaż będę miała na następny cykl dobre endometrium jak już zacznę się alkoholizować i kupiłam szydełka i włóczkę i będę się uczyć szydelkowac wieczorami do tego wina
Olej tamanu i maslo kombo z ecospaA piersi mam tak duże, że mi się porobiły rozstępy i to w zaledwie 3-4 dni...polecacie coś na rozstępy?
To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?Zobacz załącznik 1169430
Też widzęDziekuję Ci za wsparcie [emoji4] mam nadzieje ze w poniedzialek sie okaze na innym tescie czy to faktycznien cien cienia czy 1 kreska [emoji6] poczekam do poniedzialku z drugim testem [emoji6] a co u Ciebie? Ktory dc?
Dziekuje czekam na bieg wydarzeń [emoji23]Widać cień [emoji16][emoji16]
Dziekuje [emoji4] bardzo to mile jak ma sie wsparcie u obcych ludzi [emoji4]Też widzę [emoji1]