reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Chyba tak, ale najwcześniej 2.09 wtedy byłby 35dc,najdluzsze cykle teraz miałam maks 32 dni, ale od dłuższego czasu cykle 31dniowe,dzisiaj mój 31dc[emoji54] piersi nie bolą, jajniki nie bolą, mam jakieś oderzenia gorąca ale tylko na twarzy i ciągle napada mnie suchosc w gardle.
Aha rozumiem. Ja należę bardziej do tych cierpliwych i będę czekać na wszelki wypadek gdyby okresu nie było dopiero 14.09
Życzę aby to był właśnie ten cykl i żeby okres nie nadszedł.

reklama
Chyba tak, ale najwcześniej 2.09 wtedy byłby 35dc,najdluzsze cykle teraz miałam maks 32 dni, ale od dłuższego czasu cykle 31dniowe,dzisiaj mój 31dc😯 piersi nie bolą, jajniki nie bolą, mam jakieś oderzenia gorąca ale tylko na twarzy i ciągle napada mnie suchosc w gardle.
No to trzymam kciuki✊🏻✊🏻✊🏻

Aha rozumiem. Ja należę bardziej do tych cierpliwych i będę czekać na wszelki wypadek gdyby okresu nie było dopiero 14.09
Życzę aby to był właśnie ten cykl i żeby okres nie nadszedł.
Mi się jeszcze nigdy okres nie spóźnił, więc zatestuje w razie czego
No to trzymam kciuki✊🏻✊🏻✊🏻
❤️Zobaczymy, ale nie czuję aby się udalo😒
@młoda1994 zapomnialam dodać że od wczoraj szczypią mnie sutki😬 jakoś nie umiem tego zrzucić na objawy ciążowe, raczej na działanie niepokalanka

Mi się jeszcze nigdy okres nie spóźnił, więc zatestuje w razie czego

[emoji3590]Zobaczymy, ale nie czuję aby się udalo[emoji19]
@młoda1994 zapomnialam dodać że od wczoraj szczypią mnie sutki[emoji51] jakoś nie umiem tego zrzucić na objawy ciążowe, raczej na działanie niepokalanka
Mimo wszystko trzymam kciuki. Ja brałam w tamtym roku niepokalanka i to był koszmar cyce bolały do tego cykl mi wydłużył zamiast skrócić. Nigdy więcej nie wezmę.

A nie wiem 😂 ja po prostu lubię, a że mam urlop to będzie relaks hehe 😁 nawet nie wiem czy takie byle jakie wino też pomaga na endometrium, czy to nie musi być jakieś wytrawne wino🤔
Ja po cp totalnie zrezygnowałam z jakiegokolwiek alko bo leki, bo stres i słyszałam że ladne mam endo, ale mogłoby być ładniejsze. Teraz pozwalam sobie na a to drinka, a to wino- wytrawne albo owocowe lub domowe (M robi) i ochy i achy nad endo. I bądź tu madry🤷‍♀️

reklama
Do góry