reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Witajcie :-) Obserwuję i czytam was sobie od dłuższego czasu ;-) I długo zbierałam się , że tutaj napisać. A jak już próbowałam to zawsze jakieś problemy techniczne z adresu @.
Nie ukrywam miło mi się was czyta. Codziennie sprawdzałam której wyszedł pozytywny test ciążowy :-D
Nazywam się Agnieszka, mam 34l i mieszkamy z rodziną we Wrocławiu.
Mamy kochaną 5 letnią córeczkę o którą musieliśmy bardzo dbać w ciąży, żeby jej nie stracić.
Przed dnią straciliśmy dwoje dzieci w połowach ciąż (mam niewydolność szyjki macicy)
Od ok. roku , z kilkoma przerwami staramy się o kolejne drugie dziecko.
I jak na razie kiepsko nam to wychodzi :-D
Pozdrawiam :-)
Witaj ☺️Trzymam mocno kciuki za owocne starania ☺️

reklama
Dziekuje myslisz ze cos tam widac? Wydaje mi sie ze cien cienia ale tez hm mocz niebyl calo nocy bo wstalam o 4 siku a o 7 test robilam bo pecherz by mi pekl [emoji23][emoji33] mysle ze co ma byc to bedzie skoro beta rosnie co 48h to w pon powotrze jak maz pojedzie do pracy [emoji23] i jak bd 2 kreski to sie bardzo uciesze a jak nie to trudno [emoji4]
Ja mialam taki test różowy nawet w 1. Ciąży i taką blada kreskę. Widać, widać. W drugiej ciąży miałam bardzo blada niecałą kreseczke i też była ciąża.

U mnie 38 dc. Ja siedzę i wyje. Nie czuję, zebym była w ciąży i przez mój wczorejszy atak chyba nawet już nie chcę być. Myślałam, że jestem zdrowa. Nie dam rady teraz się starać. Długo tu zawitalam, ale może wrócę jak się mi uspokoi. A podbrzusze po porodzie boli mnie tak, ze zwijam się z bólu 😡 Mam problemy zdrowotne, których się wstydzę ;/ ale potrzebuje pomocy. Trzymajcie się❤

U mnie 38 dc. Ja siedzę i wyje. Nie czuję, zebym była w ciąży i przez mój wczorejszy atak chyba nawet już nie chcę być. Myślałam, że jestem zdrowa. Nie dam rady teraz się starać. Długo tu zawitalam, ale może wrócę jak się mi uspokoi. A podbrzusze po porodzie boli mnie tak, ze zwijam się z bólu [emoji35] Mam problemy zdrowotne, których się wstydzę ;/ ale potrzebuje pomocy. Trzymajcie się[emoji173]
Znajdz dobra pomoc, odpocznij i wracaj do nas [emoji173]

reklama
To jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?Zobacz załącznik 1169430
rzeczywiście widzę cień. Kurde! Trzymam kciuki, żeby w poniedziałek była już ładna krecha ♥️😁

Do góry