Witaj Trzymam mocno kciuki za owocne staraniaWitajcie :-) Obserwuję i czytam was sobie od dłuższego czasu ;-) I długo zbierałam się , że tutaj napisać. A jak już próbowałam to zawsze jakieś problemy techniczne z adresu @.
Nie ukrywam miło mi się was czyta. Codziennie sprawdzałam której wyszedł pozytywny test ciążowy
Nazywam się Agnieszka, mam 34l i mieszkamy z rodziną we Wrocławiu.
Mamy kochaną 5 letnią córeczkę o którą musieliśmy bardzo dbać w ciąży, żeby jej nie stracić.
Przed dnią straciliśmy dwoje dzieci w połowach ciąż (mam niewydolność szyjki macicy)
Od ok. roku , z kilkoma przerwami staramy się o kolejne drugie dziecko.
I jak na razie kiepsko nam to wychodzi
Pozdrawiam :-)
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Ja mialam taki test różowy nawet w 1. Ciąży i taką blada kreskę. Widać, widać. W drugiej ciąży miałam bardzo blada niecałą kreseczke i też była ciąża.Dziekuje myslisz ze cos tam widac? Wydaje mi sie ze cien cienia ale tez hm mocz niebyl calo nocy bo wstalam o 4 siku a o 7 test robilam bo pecherz by mi pekl [emoji23][emoji33] mysle ze co ma byc to bedzie skoro beta rosnie co 48h to w pon powotrze jak maz pojedzie do pracy [emoji23] i jak bd 2 kreski to sie bardzo uciesze a jak nie to trudno [emoji4]
Amur
Dziekuje [emoji173]Ja mialam taki test różowy nawet w 1. Ciąży i taką blada kreskę. Widać, widać. W drugiej ciąży miałam bardzo blada niecałą kreseczke i też była ciąża.
Chce_byc_mama_wielu
U mnie 38 dc. Ja siedzę i wyje. Nie czuję, zebym była w ciąży i przez mój wczorejszy atak chyba nawet już nie chcę być. Myślałam, że jestem zdrowa. Nie dam rady teraz się starać. Długo tu zawitalam, ale może wrócę jak się mi uspokoi. A podbrzusze po porodzie boli mnie tak, ze zwijam się z bólu Mam problemy zdrowotne, których się wstydzę ;/ ale potrzebuje pomocy. Trzymajcie się❤
Amur
Znajdz dobra pomoc, odpocznij i wracaj do nas [emoji173]U mnie 38 dc. Ja siedzę i wyje. Nie czuję, zebym była w ciąży i przez mój wczorejszy atak chyba nawet już nie chcę być. Myślałam, że jestem zdrowa. Nie dam rady teraz się starać. Długo tu zawitalam, ale może wrócę jak się mi uspokoi. A podbrzusze po porodzie boli mnie tak, ze zwijam się z bólu [emoji35] Mam problemy zdrowotne, których się wstydzę ;/ ale potrzebuje pomocy. Trzymajcie się[emoji173]
K
Katijah
Gość
A dysplazja szyjkiOjej a co Ci jest? Nic powaznego?
reklama
coca
rzeczywiście widzę cień. Kurde! Trzymam kciuki, żeby w poniedziałek była już ładna krechaTo jest ten test rozowe opakowanie ktore dodalam wczesniej cos powyzej 25 czulosc a czy mozecie mi powiedziec ktore firmy maja test caly bialy?? Bez rozowych tych plytek? Moze glupie ale jak się uda chciala bym na pamiatke sobie schowac ale nie chce rozowego[emoji23][emoji23][emoji23] kojazycie?Zobacz załącznik 1169430