reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Swoją droga tak sobie dzis mysle (pracowalam kiedys z samymi facetami i czasem na takim pewnym forum wymienialo sie roznymi inf. Na temat bierzacego projektu... ) tam na tym forum bylo co drugie slowo w gwiazki k**** c*** itp itd tu same Panie [emoji4] i jak sie milo i kulturalnie rozmawia [emoji16] widac slowa prosze, dziekuje jak sie czujesz? Co słychać? ze faceci tak nie potrafia [emoji1787][emoji28][emoji85]
ja mam farta, tez pracuje w sumie z samymi facetami, ale wszyscy bardzo mili i kulturalni, w mojej obecności to nawet się pilnują 🙊 ale ja całe życie z samymi chłopami, w szkole średniej miałam ich w klasie 30, na studiach tez zdecydowanie więcej, jakoś mi chyba lepiej się z nimi dogadać 😁

reklama
U mnie 38 dc. Ja siedzę i wyje. Nie czuję, zebym była w ciąży i przez mój wczorejszy atak chyba nawet już nie chcę być. Myślałam, że jestem zdrowa. Nie dam rady teraz się starać. Długo tu zawitalam, ale może wrócę jak się mi uspokoi. A podbrzusze po porodzie boli mnie tak, ze zwijam się z bólu 😡 Mam problemy zdrowotne, których się wstydzę ;/ ale potrzebuje pomocy. Trzymajcie się❤
Przytulam, poradzisz sobie ze wszystkim 💚

Hej dziewczynki ☺️ U mnie jakoś dziwnie pozytywny test owu był 12.08. Do tej pory ani okresu ani drugiej kreski.
caly dół boli macica jakby chciała wyskoczyc cycków nie da sie dotknąć i tak tkwię w zawieszeniu. widze ze pojawił sie temat pracy tez miałam plan ze maj czerwiec zajdę i lipiec sierpień pójdę na l4 i trochę odpocznę. Pracy nie mam złej ale jestem zmęczona nią Hmm może to wypalenie. Ale pan bóg usłyszał moje plany i sie zaśmiał ha ha.
naszla mnie dzisiaj taka refleksja ze przez to pragnienie posiadania dziecko człowiek rezygnuje ze wszystkiego .. planowanie wakacji mowię mojemu samolot odpada bo może będę w ciąży i co wtedy. Na runmageddon sie tez nie zapisałam mimo ze robię to cyklicznie a teraz znowu myśl nie nie bo może będę w ciąży. To chyba nie jest zbyt dobre podejście ... życie ucieka

ja mam farta, tez pracuje w sumie z samymi facetami, ale wszyscy bardzo mili i kulturalni, w mojej obecności to nawet się pilnują [emoji87] ale ja całe życie z samymi chłopami, w szkole średniej miałam ich w klasie 30, na studiach tez zdecydowanie więcej, jakoś mi chyba lepiej się z nimi dogadać [emoji16]
U mnie to samo jednak baby to wredne [emoji1787] takie w robocie i cały czas rywalizują co nie

reklama
A masz zamiar testować jak nie przyjdzie okres?
Chyba tak, ale najwcześniej 2.09 wtedy byłby 35dc,najdluzsze cykle teraz miałam maks 32 dni, ale od dłuższego czasu cykle 31dniowe,dzisiaj mój 31dc😯 piersi nie bolą, jajniki nie bolą, mam jakieś oderzenia gorąca ale tylko na twarzy i ciągle napada mnie suchosc w gardle.

Do góry