reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie jest właśnie dziwna sytuacja bo to mój 30 dc do @ jakieś 5 dni i tak sobie dla zabawy właśnie zrobiłam test owu i pokazała się 2 kreska [emoji2368][emoji2368]
A możesz wstawić zdjęcie? Owszem testy owu w ciąży mogą wychodzić pozytywne ale wcale nie muszą. Nie brałabym tego w ogóle pod uwagę. Najlepiej poczekać te 5 dni i zrobić ciążowy[emoji4]

No i super wiadomości
Ułożyło mi. Prawie się z dr poklocilam bo się wkurzyl jako onkolog kto mi takich głupot naopowiadal xd i mu tłumaczyłam że tak mi powiedział mój lekarz a nie że ja podwazam jego kompetencje i wiedzę tylko taką kurację,kontrolę i zabieg zalecił mi dotychczasowy. Troszkę mi żal że nie mogę w tym cyklu zajść. No nic z częścią z was do spotkam na staraczkach 2021 :)

.

Załączniki

• Screenshot_20200829_133339_com.android.chrome.jpeg
    Screenshot_20200829_133339_com.android.chrome.jpeg
    40,5 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
No i się dzisiaj zmartwiłam. Jestem w 22 dc, dostałam jakiegoś dziwnego plamienia (żywa krew) nigdy tak wcześnie przed miesiączką nie miałam.
W dodatku okazało się, że mam niski progesteron 2,00 ng/ml :-(
Chyba kolejny cykl stracony :-(

reklama
Do góry