reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja robiłam o 17, podobno rano jest niższy poziom lh niż wieczorem.

A u mnie dzisiejszy test owu biały jak śnieg. Mieliśmy poprawiać, ale wczoraj tak daliśmy czadu ze nie mogę już [emoji2356][emoji2368] a mój patrzy na mnie i mowi: tylko nie mów że dziś znowu seks... [emoji23]
I powiedz mi zaliczyłaś ten najciemniejszy do pozytywów czy normalnie jako negatyw?

reklama
Ale historia z tą ciąża i łyżeczkowaniem. 😱 A myślałam, że już mnie nic nie zdziwi w tej naszej służbie zdrowia po moich doświadczeniach.
Życzę dużo szczęścia dla Ciebie i dzidziusia, chociaż zdecydowanie już je macie. 😊

Magdusia88 to takie udane starania koniecznie muszą się skończyć owocnie. 😊

Ale naprawdę martwi mnie to wszystko, od początku kłuję mnie jajnik więcej lewy, pachwina i czasem prawy.. [emoji17][emoji17]
Byłam dziś tak zestresowana przed wizytą, a orzy kolejnej to zemdleje.
Ty się nie bój cp. Ja taką przeżyłam i nie miałam żadnych bóli, kłucia, ani w jajnikach, ani pachwinie ani nigdzie! Czułam się świetnie, tylko wrażliwa na zapachy bardzo byłam i piersi bolały tak, że przypadkowe dotknięcie powodowało łzy. Jak masz betę 1000 to naprawdę wczesna ciąża i jeszcze się doczekasz pięknej fasolki na USG! Głowa do góry, uśmiech na twarz, nie stresuj się i uwierz, że niedawno zaczęła się piękna, zdrowa ciąża!

Ty się nie bój cp. Ja taką przeżyłam i nie miałam żadnych bóli, kłucia, ani w jajnikach, ani pachwinie ani nigdzie! Czułam się świetnie, tylko wrażliwa na zapachy bardzo byłam i piersi bolały tak, że przypadkowe dotknięcie powodowało łzy. Jak masz betę 1000 to naprawdę wczesna ciąża i jeszcze się doczekasz pięknej fasolki na USG! Głowa do góry, uśmiech na twarz, nie stresuj się i uwierz, że niedawno zaczęła się piękna, zdrowa ciąża!
Staram się uwierzyć naprawdę ❤️❤️❤️

Ja robiłam o 17, podobno rano jest niższy poziom lh niż wieczorem.

A u mnie dzisiejszy test owu biały jak śnieg. Mieliśmy poprawiać, ale wczoraj tak daliśmy czadu ze nie mogę już [emoji2356][emoji2368] a mój patrzy na mnie i mowi: tylko nie mów że dziś znowu seks... [emoji23]
Moj za to od godziny mowi, ze jest słaby 🤔🥴
Ja mu dam slaby...

[GROUP=][/GROUP]
Dziewczyny ile dni mogą się pokazywać 2 kreski na teście owu?
Ja takie mocne miałam dokładnie 1 dzień. Potem już coraz słabsze. Choć moim zdaniem i tak nie były pozytywne 😐 ale się naczytałam o tych testach i nie za bardzo im wierzę. Dziewczyna do próbki moczu włożyła dwa i jeden był negatywny drugi pozytywny. Akurat mój był negatyw. Z Rosmanna pozytyw.

reklama
Do góry