reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ehhh
W czwartek byłam u ginekologa (8+0) stwierdził, że nie ma zarodka, jest tylko pęcherzyk ciążowy i zoltkowy. Pęcherzyk ciążowy się prawie nie powiększył od poniedziałkowej wizyty. Dostałam skierowanie do szpitala.
Dzień później stawiłam się do szpitala, przyszykowana na zabieg. Pani doktor mnie zbadała i stwierdziłam, że jest zarodek 4 mm i widzi tam akcję serca. Jednak wiek ciąży określiła na 6+1. Powinien być 8+1. Na pewno nie przesunęła mi się owulacja.
No ale w takiej sytuacji nie przyjęli mnie do szpitala. Czekam dalej, nie robię sobie nadziei...
Ja mam ciąże o prawie 2 tyg młodsza bo owu się przesunęła [emoji846]

reklama
Mi mozesz chętnie polecic kogos z Warszawy. Licze ze ten cykl bedzie owocny i juz niedlugo bede potrzebować dobrego lekarza [emoji4]
Ja mogę polecić dr. Kunickiego przyjmuje w klinice Invicta i napewno gdzieś na Bródnie prywatnie
I dr. Bachanka przyjmuje napewno na Tarchominie i pracuje w Bródnowskim

Dzirwczyny prosze pomozcie. Mam dzis 33dc. Owu byla prawdopodobnie 23dc... prosze mi powiedzcie czy test 14 dni od tej niby owulacji bd pewny? 8 wrzesnia mam wizyte u gina... chciala bym zeby ten czas ciut szybciej lecial ale nie ma szans 😜 mam ciagle od kilku dni poczucie mokrości, ciagle sprawdzam czy to nie @ ochote na sex jak chyba nigdy... w piatek straszne bole pachwin... teraz kompletnie nic. Czasem lekkie bole sutkow ale sporadycznie. Skoro za 4 dni powinna byc @to chyba juz powinien bolec mnie brzuch itp prawda? Dostaje swira 🙄
To ja też dzisiaj 33dc. Ja zawsze do tej pory miałam migrene na okres teraz nic. Podbrzusze mnie boli. Ale i tak jestem pewna, że nic z tego. Może u Ciebie to ciąża jednak? Dopóki faktycznie nir ma @ to jest nadzieja. A karmisz jeszcze piersią?

Ja mogę polecić dr. Kunickiego przyjmuje w klinice Invicta i napewno gdzieś na Bródnie prywatnie
I dr. Bachanka przyjmuje napewno na Tarchominie i pracuje w Bródnowskim
Dr Kunicki <3 mój lekarz za czasów kiedy mieszkałam w Wawie, do dzisiaj czasami sie z nim konsultuje, przyjmuje na Boleslawickiej, ale z tego co wiem nie prowadzi ciąż. Polecam wszystkim! Jest ginekologiem i endokrynologiem, specjalizuje się w leczeniu niepłodności.

Cześć dziewczyny
emoji255.png
Można dołączyć?
emoji4.png
Udzielam się już na staraczkach 1 połowie roku ale w pewnym momencie miałam dość rozmów o staraniach itp więc nie wchodziłam na forum kilka miesięcy, tego chyba mi było trzeba. Staramy się z mężem o dzidzie już ponad rok, niestety jestem co miesiąc stymulowana ponieważ choruje na pcos. W 4 miesiącu prób udalo się ale poronilam w 8 tc, ciąża rozwijała się bardzo wolno, beta powyżej 600 rosła powolutku. W listopadzie poronilam i tak do tej pory nic się nie dzieje... W między czasie zrobiłam sobie 3 miesiące przerwy od leków i teraz wracam do stymulacji i kolejnych prób. Mam nadzieję że wreszcie się uda mi i każdej z was
emoji3590.png
A ja mam parę pytań:
Cześć dziewczyny [emoji255] Można dołączyć? [emoji4] Udzielam się już na staraczkach 1 połowie roku ale w pewnym momencie miałam dość rozmów o staraniach itp więc nie wchodziłam na forum kilka miesięcy, tego chyba mi było trzeba. Staramy się z mężem o dzidzie już ponad rok, niestety jestem co miesiąc stymulowana ponieważ choruje na pcos. W 4 miesiącu prób udalo się ale poronilam w 8 tc, ciąża rozwijała się bardzo wolno, beta powyżej 600 rosła powolutku. W listopadzie poronilam i tak do tej pory nic się nie dzieje... W między czasie zrobiłam sobie 3 miesiące przerwy od leków i teraz wracam do stymulacji i kolejnych prób. Mam nadzieję że wreszcie się uda mi i każdej z was [emoji3590]
Hejkaa:) a jakie leki masz na stymulację? Mnie bardzo ciekawi bo 1 symulację mam mieć w listopadzie. Też mam pcos

reklama
Dziewczyny, testy owu robicie tylko wieczorem?
Ja robie ok 15, nie wiem czy nie powinnam później?
Ja robiłam o 17, podobno rano jest niższy poziom lh niż wieczorem.

A u mnie dzisiejszy test owu biały jak śnieg. Mieliśmy poprawiać, ale wczoraj tak daliśmy czadu ze nie mogę już [emoji2356][emoji2368] a mój patrzy na mnie i mowi: tylko nie mów że dziś znowu seks... [emoji23]

Do góry