reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jak to możliwe???
Właśnie też czekam w szoku na relacje, bo jak myślę o tym, to tak jakby ciąża przetrwała? Utkwiła mi ta historia w głowie, bo @Początkująca30 przeszla przez stratę pisała, że 3 tyg temu miała łyżeczkowanie i nie dostała jeszcze @,a że źle się czula (ból piersi o ile pamiętam) to zrobiła test i wyszedł pozytyw, potem beta i to mega wysoka i dziś to zdj z usg 😮 tam na dole jest oznaczenie, że to prawie 8 tydzień 😮 dlatego pytam jak się czuje, bo ja bym była zszokowana

reklama
@Martxx1 nie martw sie.
w pierwszej ciąży mialam cykle Ok 37 dni, owulacja tez dosc pozna.
beta koło 1000 jama macicy pusta i juz lekarz konowal chciał mnie wysłać do szpitala na zabieg.
trafilam do mojej obecnej lekarki powiedziała tylko piekna mocna ciąża i żeby przyjść jakoś za 2 tyg to zrobimy usg i założymy kartę ciąży. Oczywiście przez 2 tyg byłam załamana ze wszystkimi możliwymi objawami ciąży pozamacicznej... i ma ona teraz prawie 8 lat.
glowa do gory i myśl pozytywnie ☺️Trzymam mocno kciuki za Ciebie i malenstwo 😇

Kochana spokojnie. U mnie przy cyklach 35d w 6tc nie było nic widać, a 2 dni później, u innego lekarza, już było widać pęcherzyk, tylko niestety pusty, więc nie ma co się na razie stresować.
Aż odkopałam wyniki i HCG całkowite 48h po tym jak nie było nic widać miałam 2909,6 [emoji1787] Ważne to teraz pilnować [emoji846]
I jak to się skończyło u Ciebie?

Dzien dobry, podczytuje was od jakiegoś czasu☺️, można powiedzieć ze jestem tu juz od maja , ale nie miałam odwagi napisać.
Staramy sie z mężem o 2 dziecko, pierwsza córa juz prawie 8 lat, wtedy nie liczyłam nie sprawdzałam po prostu tak sie udało. Teraz konczy sie 4 cykl starań i pewnie znowu sie nie udało.
ogolnie jestem zdołowana bo mam wrażenie to trwa i trwa.
potrzebuje wsparcia a widzę dziewczyny ze u was tu bardzo przyjazna atmosfera.
przyjmiecie mnie ? 😀
Pewnie że przyjmiemy i mamy nadzieję że szybko Wam się uda zobaczyć dwie kreski na teście :)

reklama
Do góry