reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Różnie piszą w internecie, ale ja sporo na ten temat przekopałam jak się starałam i korzystałam z publikacji naukowych i wyników badań zagranicznych, dlatego napisałam co wtedy ustaliłam :)
To prawda, dlatego skończyłam cokolwiek czytać, bo mozna dostac do głowy :/
Jednak stwierdzam, ze wszystko jest mozliwe u nas kobiet...

reklama
Ja W dni płodne i owulacje zamierzam codziennie działać :) dziś 9 dc także już powoli zaczynamy :) od jutra wieczór robię testy owu, dziś ananas zjedzony (powiem Wam że jak obkrawałam mojemu i synowi środki to wszystkie zjadłam ) :) no i winko się chłodzi taki swojskie :)
W poprzednim cyklu staraliśmy się co drugi albo trzeci dzień i nic nie wyszło. A wyniki mam wzorowe, magnez kwas foliowy, witaminę D i b12 suplementuje od 3 miesięcy.
Ja wino wypilam raz i zasnelam 🤣
Takze to nie dla mnie,ale wcinam tego ananasa 🙄

Robię te testy owu. Kreska testowa jeszcze nie jest tak ciemna jak kontrolna, i zaczęłam niedawno odczuwać jajnik. Jak podczas owu. Nic z tego nie rozumiem 😤😤😤 pomocy!!

Robię te testy owu. Kreska testowa jeszcze nie jest tak ciemna jak kontrolna, i zaczęłam niedawno odczuwać jajnik. Jak podczas owu. Nic z tego nie rozumiem 😤😤😤 pomocy!!
Wiesz, ja tym testom do konca nie wierze, najlepiej wsluchaj sie w siebie.
Ktoras dziewczyn pisala pare dni temu, ze te paskowe nie wyszly jej wcale pozytywne, a inne tak...
Ja mimo, ze robie testy, to obserwuje bacznie siebie, śluz i inne typowe objawy owu. Np dzis jestem taka jakby wzdeta, to u mnie zawsze objaw zbliżającej sie owulacji...cale podbrzusze mam takie "napompowane", tak wiec działam;)

reklama
Wiesz, ja tym testom do konca nie wierze, najlepiej wsluchaj sie w siebie.
Ktoras dziewczyn pisala pare dni temu, ze te paskowe nie wyszly jej wcale pozytywne, a inne tak...
Ja mimo, ze robie testy, to obserwuje bacznie siebie, śluz i inne typowe objawy owu. Np dzis jestem taka jakby wzdeta, to u mnie zawsze objaw zbliżającej sie owulacji...cale podbrzusze mam takie "napompowane", tak wiec działam;)
U mnie identycznie🙂 też jestem wzdęta i czuje owulację. Ale z ciekawości zrobię te testy jeszcze kilka dni.

Do góry