K
Katijah
Gość
Test pokazuje ciążę pozamacicznaHej bardzo długo się nie odzywałam bo miałam urlop i ogólnie jakoś trochę wyluzowalam i nie myślę tak ciąży. Między czasie byłam na wizycie u Endo i przepisała mi bromergon bo stwierdziła że mam podwyzszona prolaktynę ( wynik około( 27). Bardzo źle się po nim czułam na początku , a zaczęłam go brać od 4 DC(6 lipca). Ogólnie @ niby przyszła jak w zegarku 1 sierpnia , ale była dziwna o 12 w południe przy podcieraniu różowo, i do końca dnia kilka plam na podpasce i do tego nadal piersi mnie kluly. Rano trochę więcej krwi. Bez skrzepów itp. w ciągu dnia na mogłabym być na jednej podpasce ale oczywiście zmieniam chyba raz czy dwa i zawsze tylko kilka plam krwi że sluzem i przy podcieraniu papier różowy. 3 dnia rano tylko resztki krwi i cały dzień nic mogłabym mieć wkładkę sama 4 dnia też nic. I koniec okresu,na następny dzień lub jeszcze kolejny zrobiłam test pink o czułości 20 pooludniu, bo raczej tak skąpego okresu prawie bez bóli nigdy nie miałam. Wyszedł negatyw więc stwierdziłam że ten okres taki może po tym bromergonie czy coś. I ogólnie piersi dalej mnie kłują raz kiedyś cały cykl teraz mam 23 DC i wczoraj dostalam strasznych boli krzyżowych że ledwo chodze promieniują do nogi i biodra czasem zakuje podbrzusze i nie wiem co jest grane ..... Bóle są do teraz nie funkcjonuje normalnie do pracy nie poszłam bo ledwo chodze. Czy to rwa kulszowa ?czy coś nie tak, ogólnie od jakiegoś czasu kręci mi się w głowie jak za szybko wstane, i mam straszne wąchania nastrojów że mama jak mnie zobaczyła to się pytała czy w ciąży jestem ja stwierdziłam że niemożliwe bo jestem miej więcej w połowie cyklu. I dziś przypomniał mi się ten dziwny okres. Może ciąża ? Lub pozamaciczna ? Ale test chyba by pokazał wtedy 2 dni po ustaniu tego krwawienia ?