reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tyle testow owu zrobilam w tym cyklu oczywiscie wydaje mi sie ze ten pierwszy jest pozytywny. Przytulanki oczywiscie byly w tym czasie :) aktualnie czekam na okres ktory ma przyjsc 02.09,a czy przyjdzie to sie okaze 😄 nie moge sie doczekac testowania😅 plamienia ktore mialam minely jeszcze w tym samym dniu co tu pisalam o tym ale czuje takie hmm ucisk na dole brzucha niby bol jak na okres ale no trzeba cierpliwie poczekac :)

Załączniki

• 2CB4C35F-81B6-4C49-AF38-31898CC9B4F6.jpeg
    2CB4C35F-81B6-4C49-AF38-31898CC9B4F6.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 72
@liska_94 sprawdź jeszcze raz za 48h, może dopiero rusza u Ciebie

@marina7 też uważam, że dopóki @ nie ma to jest nadzieja 😃

@Sabi32 to powinno być zakazane tak wyglądać w ciąży :p

Ja choćbym nie wiem ile schudła to i tak zawsze mam brzuch :/ w ciąży chociaż przytyłam tylko 13 kg to byłam ogromna i jak po ciąży schudłam 20 kg to dalej był brzuch 😂

@liska_94 sprawdź jeszcze raz za 48h, może dopiero rusza u Ciebie

@marina7 też uważam, że dopóki @ nie ma to jest nadzieja 😃

@Sabi32 to powinno być zakazane tak wyglądać w ciąży :p

Ja choćbym nie wiem ile schudła to i tak zawsze mam brzuch :/ w ciąży chociaż przytyłam tylko 13 kg to byłam ogromna i jak po ciąży schudłam 20 kg to dalej był brzuch 😂

Sam brzuszek to może być kwestia diety 😉

A ja?? [emoji2960]
No to jeszcze trochę nas tu jest [emoji6] damy radę dziewczyny, ja na pewno bez świrowania, bo to na mnie działa negatywnie, żadnych testów przed okresem itp [emoji6]
Jedynie w tym mscu idę na monitoring zobsczyc co z owulacja, ale jedyna wolna wizyta była w 16dc ale chyba zobaczy czy była? [emoji848]

@Valezi ale nóżka [emoji7]
@Magdusia88 No ja też mam nadzieję, że nie na długo. Ty jesteś mi bliska że względu na przejścia no i wiek trzymam za nas obie kciuki [emoji108][emoji123]

Dziś 28dc zrobiłam test rano i negatywny. Cykle 28-30 dniowe. Bolą mnie strasznie piersi, mam przezroczysty śluz, kluja mnie jajniki, boli podbrzusze i plecy, temp. 37,1. Nie czuję się jakbym miała dostać okres. Prawdopodobnie 16dc owulacja, 20dc czułam mocne klucie jajnika, od tego dnia też zaczęły mnie boleć piersi. Myślicie że może być coś na rzeczy i test nie pokazał czy raczej się nie łudzić? To już tyle dni po owu..
Ja tak w poprzednim cyklu miałam ból pleców,jajniki na zmianę ,podbrzusze i temp wyższa , myślałam że się udało ale przyszła@

reklama
Albo z grażyną torbielą torbicką [emoji848]
Dzisiaj liczę 1 dpo, bo wczoraj miałam mocniejszy test owu i bóle brzucha, ale tempka dzisiaj nie skoczyła. Czytałam że rzekomo rośnie 24 h po owulacji więc jeszcze jest nadzieja i zobaczymy jutro.
Ja myślę, że Ty wrócisz z wakacji w dwupaku [emoji7][emoji123][emoji847]

Do góry