reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Przepisów jest dużo a jak już naprawdę chce się słodkiego to na internecie jest mnóstwo sklepów gdzie są słodycze bez cukru, ale w smaku w ogóle nie odbiegają. Ja słodyczy nie lubię większą słabość mam do pizzy, ziembiaxzkow itp ale tak sobie głowę przestawiłam, że i pizza z kalafiora smakuje [emoji1787][emoji12]
Właśnie zrobiłam research i na polskich stronach jest mega wybór, ale na niemieckich hmmm... Niestety niewiele. Znalazłam niemiecka stronę z produktami bez cukru i przypadł mi do gustu jeden producent, patrzę a tu z polski [emoji4] więc trochę ciężko tu coś znaleźć. Pokazują mi się produkty bio ze zdrowej mąki, ale z ogromną ilością cukru...

reklama
Właśnie zrobiłam research i na polskich stronach jest mega wybór, ale na niemieckich hmmm... Niestety niewiele. Znalazłam niemiecka stronę z produktami bez cukru i przypadł mi do gustu jeden producent, patrzę a tu z polski [emoji4] więc trochę ciężko tu coś znaleźć. Pokazują mi się produkty bio ze zdrowej mąki, ale z ogromną ilością cukru...

A zerknij na www.guiltfree.pl mi się wydaje, że tam sporo niemieckich rzeczy jest. Jest specjalny dział słodycze bez cukru 😜

Dziś 28dc zrobiłam test rano i negatywny. Cykle 28-30 dniowe. Bolą mnie strasznie piersi, mam przezroczysty śluz, kluja mnie jajniki, boli podbrzusze i plecy, temp. 37,1. Nie czuję się jakbym miała dostać okres. Prawdopodobnie 16dc owulacja, 20dc czułam mocne klucie jajnika, od tego dnia też zaczęły mnie boleć piersi. Myślicie że może być coś na rzeczy i test nie pokazał czy raczej się nie łudzić? To już tyle dni po owu..

Oj tak, ja wrecz mialam depresje i chodzilam latem w dlugich spodniach...bo nogi mialam jak patyki. W koncu pomogla specjalna dieta i ćwiczenia , kiedy zaczelam cwiczyc to zaczelam wygladac :) takze do tej pory melB i przysiady sa u mnie standardem.
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu 😆 miesnie na brzuszku zrobily swoje.
Wow jaka ty laska

Kochane pocieszcie mnie 😣 Sama już nie wiem co myśleć:
27 dc beta 13.5
29 dc beta 27.4 (po 40h)

Przyrost jest dobry, ale dlaczego ona jest taka mała? Pozytywny test owulacyjny miałam w 15dc. Ostatnie pół roku cykle 30 dni i pozytyw owu w 17dc, a w ostatnim cyklu zaczęłam brać niepokalanka i zrobił mi się pozytyw owu w 14dc i cykl trwał 26 dni. W tym szczęśliwym cyklu odstawiłam niepokalanka w dzień owu, bo się wystraszyłam, że jednak za bardzo skraca cykl.

Nie mam najmniejszych objawów.

Martwi mnie taka niska beta a jest to ok 13-14 dpo. Miałyście tak albo znacie kogoś kto miał, a skończyło się szczęśliwie?

Dziś 28dc zrobiłam test rano i negatywny. Cykle 28-30 dniowe. Bolą mnie strasznie piersi, mam przezroczysty śluz, kluja mnie jajniki, boli podbrzusze i plecy, temp. 37,1. Nie czuję się jakbym miała dostać okres. Prawdopodobnie 16dc owulacja, 20dc czułam mocne klucie jajnika, od tego dnia też zaczęły mnie boleć piersi. Myślicie że może być coś na rzeczy i test nie pokazał czy raczej się nie łudzić? To już tyle dni po owu..
Jeszcze wszystko możliwe, póki nie ma @ jest nadzieja, musisz poczekać. Życzę dwóch kresek 😊

Kochane pocieszcie mnie 😣 Sama już nie wiem co myśleć:
27 dc beta 13.5
29 dc beta 27.4 (po 40h)

Przyrost jest dobry, ale dlaczego ona jest taka mała? Pozytywny test owulacyjny miałam w 15dc. Ostatnie pół roku cykle 30 dni i pozytyw owu w 17dc, a w ostatnim cyklu zaczęłam brać niepokalanka i zrobił mi się pozytyw owu w 14dc i cykl trwał 26 dni. W tym szczęśliwym cyklu odstawiłam niepokalanka w dzień owu, bo się wystraszyłam, że jednak za bardzo skraca cykl.

Nie mam najmniejszych objawów.

Martwi mnie taka niska beta a jest to ok 13-14 dpo. Miałyście tak albo znacie kogoś kto miał, a skończyło się szczęśliwie?
Ale przyrost prawidlowy,chyba to sie liczy najbardziej...moze powtórz bete za 3 dni np?

reklama
Do góry