reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jak długie masz cykle i kiedy planujesz testować?
Ja zazwyczaj 28 dni, chociaż dwa ostatnie 26.
Jeśli do środy nie przyjedzie @ testuje :)
29-30 dni zwykle. Chciałabym wytrzymać przynajmniej do dnia miesiączki. Bo nie zakładam ze uda się od razu 😛 a Ty? Kiedy testowanie?

W 3, to ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy 😆 dowiedzialam sie w 13 tyg...a w 6 bylam plaska i wlazilam na gory 🙈🙈🙈
Ja pierdziele, kat! 😂 ale dobra jesteś, że do 13tyg nie wiedziałaś. Ja tylko okresu nie dostałam i dwa dni później cycki jakieś ciężkie się zrobiły i czułam sir jK bym młotkiem w łeb dostała ciagle kołowata chodziłam i spałam na stojąco. Nie dało się tego przegapić.

Kochane pocieszcie mnie 😣 Sama już nie wiem co myśleć:
27 dc beta 13.5
29 dc beta 27.4 (po 40h)

Przyrost jest dobry, ale dlaczego ona jest taka mała? Pozytywny test owulacyjny miałam w 15dc. Ostatnie pół roku cykle 30 dni i pozytyw owu w 17dc, a w ostatnim cyklu zaczęłam brać niepokalanka i zrobił mi się pozytyw owu w 14dc i cykl trwał 26 dni. W tym szczęśliwym cyklu odstawiłam niepokalanka w dzień owu, bo się wystraszyłam, że jednak za bardzo skraca cykl.

Nie mam najmniejszych objawów.

Martwi mnie taka niska beta a jest to ok 13-14 dpo. Miałyście tak albo znacie kogoś kto miał, a skończyło się szczęśliwie?
To normalna beta na tak wczesnym etapie. Nie przejmuj sie

Ja pierdziele, kat! 😂 ale dobra jesteś, że do 13tyg nie wiedziałaś. Ja tylko okresu nie dostałam i dwa dni później cycki jakieś ciężkie się zrobiły i czułam sir jK bym młotkiem w łeb dostała ciagle kołowata chodziłam i spałam na stojąco. Nie dało się tego przegapić.
U mnie znowu byl "okres", w koncu nie pezyszedl i zaczelam byc senna, no wiec test i dwie kreski...wiec sie umowilam do gina i zanim sie tam dostalam to usg i cyk! Dziecko sie rusza,ma rece, nogi i to dziewczynka 😆 wiec od razu prenatalne...jak strzelił jaki to tydzien, to nie wierzylam...to byl moj widok jak przylozyl glowice...a ja sie spodziewalam, ze dopiero moze pecherzyk bedzie 😆
20200822_134232.jpg

U mnie znowu byl "okres", w koncu nie pezyszedl i zaczelam byc senna, no wiec test i dwie kreski...wiec sie umowilam do gina i zanim sie tam dostalam to usg i cyk! Dziecko sie rusza,ma rece, nogi i to dziewczynka 😆 wiec od razu prenatalne...jak strzelił jaki to tydzien, to nie wierzylam...to byl moj widok jak przylozyl glowice...a ja sie spodziewalam, ze dopiero moze pecherzyk bedzie 😆Zobacz załącznik 1166409

Nieźle Ci I trymestr minal.😜🤣 Ja nie dostałam okresu od razu , a mi się nigdy nie spóźnia do tego senność i wrażliwość na zapachy była. Jak otwierałam lodówkę to 🤢

reklama
Do góry