Ania95
Fanka BB :)
A test o jakiej czułości?Ale 28dc czyli jakieś 12 dpo już chyba powinno być coś widać chociażby jakiś cień [emoji1745][emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A test o jakiej czułości?Ale 28dc czyli jakieś 12 dpo już chyba powinno być coś widać chociażby jakiś cień [emoji1745][emoji848]
Test o czułości 10A test o jakiej czułości?
29-30 dni zwykle. Chciałabym wytrzymać przynajmniej do dnia miesiączki. Bo nie zakładam ze uda się od razu a Ty? Kiedy testowanie?Jak długie masz cykle i kiedy planujesz testować?
Ja zazwyczaj 28 dni, chociaż dwa ostatnie 26.
Jeśli do środy nie przyjedzie @ testuje
o to mamy prawie identycznie! Trzymam kciuki, oby się poszczęściło!Tez mam dzis 23 dc , miesiaczka wypada 30.08 ale mam nadzieję ze nue przyjdzie
Ja pierdziele, kat! ale dobra jesteś, że do 13tyg nie wiedziałaś. Ja tylko okresu nie dostałam i dwa dni później cycki jakieś ciężkie się zrobiły i czułam sir jK bym młotkiem w łeb dostała ciagle kołowata chodziłam i spałam na stojąco. Nie dało się tego przegapić.W 3, to ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy dowiedzialam sie w 13 tyg...a w 6 bylam plaska i wlazilam na gory
To normalna beta na tak wczesnym etapie. Nie przejmuj sieKochane pocieszcie mnie Sama już nie wiem co myśleć:
27 dc beta 13.5
29 dc beta 27.4 (po 40h)
Przyrost jest dobry, ale dlaczego ona jest taka mała? Pozytywny test owulacyjny miałam w 15dc. Ostatnie pół roku cykle 30 dni i pozytyw owu w 17dc, a w ostatnim cyklu zaczęłam brać niepokalanka i zrobił mi się pozytyw owu w 14dc i cykl trwał 26 dni. W tym szczęśliwym cyklu odstawiłam niepokalanka w dzień owu, bo się wystraszyłam, że jednak za bardzo skraca cykl.
Nie mam najmniejszych objawów.
Martwi mnie taka niska beta a jest to ok 13-14 dpo. Miałyście tak albo znacie kogoś kto miał, a skończyło się szczęśliwie?
Ja też w 7 miesiącu miałam mały brzuszek w pierwszej ciąży. Dopiero zaczęło być widać że jestem w ciąży A i tak miałam swoją wagę bo wtedy w ciąży już 65kg. Teraz mam 52 kg i 168 cmTo 7 miesiac!? Gdzie Ty dziecko ukrywalas? W kregoslupie ? takiej figury to pozazdroscic
U mnie znowu byl "okres", w koncu nie pezyszedl i zaczelam byc senna, no wiec test i dwie kreski...wiec sie umowilam do gina i zanim sie tam dostalam to usg i cyk! Dziecko sie rusza,ma rece, nogi i to dziewczynka wiec od razu prenatalne...jak strzelił jaki to tydzien, to nie wierzylam...to byl moj widok jak przylozyl glowice...a ja sie spodziewalam, ze dopiero moze pecherzyk bedzieJa pierdziele, kat! ale dobra jesteś, że do 13tyg nie wiedziałaś. Ja tylko okresu nie dostałam i dwa dni później cycki jakieś ciężkie się zrobiły i czułam sir jK bym młotkiem w łeb dostała ciagle kołowata chodziłam i spałam na stojąco. Nie dało się tego przegapić.
U mnie znowu byl "okres", w koncu nie pezyszedl i zaczelam byc senna, no wiec test i dwie kreski...wiec sie umowilam do gina i zanim sie tam dostalam to usg i cyk! Dziecko sie rusza,ma rece, nogi i to dziewczynka wiec od razu prenatalne...jak strzelił jaki to tydzien, to nie wierzylam...to byl moj widok jak przylozyl glowice...a ja sie spodziewalam, ze dopiero moze pecherzyk bedzie Zobacz załącznik 1166409
Wlasnie ja tez tak mialam, a z Amelka taka niespodzianka... a ja sie katowalam na rolkach i rowerzeNieźle Ci I trymestr minal. Ja nie dostałam okresu od razu , a mi się nigdy nie spóźnia do tego senność i wrażliwość na zapachy była. Jak otwierałam lodówkę to