reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Trzymam kciuki za pozytyw!! Musi być dobrze 😘
Staram się o tym nie myśleć. 😉😂 Juto niedziela więc nie będę gdzie miała kupić testu. Także w poniedziałek będzie 2 dni po terminie. Dziś w ogóle nie czuje się jakoś ciążowo ani na okres. Jak ma przyjść to już niech przyłazi co nie nadrobię sobie znów nadzieji 😂😂

Ok [emoji4]
A tak wygląda w tym cyklu mój wykres nie jest uzupełniony do końca bo ten cykl i tak idzie na straty ale chciałam sobie mniej więcej sprawdzać jak temperaturka idzie [emoji28]
Jakby były dni płodne, to szyjka byłaby otwarta i miękka, zlewałaby się ze ściankami pochwy :)
Screenshot_20200822-163655_OvuFriend.jpeg

reklama
@Malwa93 gratulacje❤️
@Carry88 ja też tu jeszcze jestem

Pozdrawiam z Mazur, pogoda dzisiaj deszczowa, ale pływanie w jeziorze zaliczone😁 mamy prywatny domek, ze swoją plaża i pomostem, jestem zachwycona, uwielbiam takie miejsca😍 po drodze mijaliśmy 11 bocianów, więc chętnie się z Wami nimi podzielę zanim odlecą😘
Zapomniałam z domu termometru, więc odpoczywam kompletnie bo tak to dziennie o 4 pobudka.

Załączniki

• received_2381024558871495.jpeg
    received_2381024558871495.jpeg
    231,7 KB · Wyświetleń: 63
Do góry