reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jak długie masz cykle i kiedy planujesz testować?
Ja zazwyczaj 28 dni, chociaż dwa ostatnie 26.
Jeśli do środy nie przyjedzie @ testuje :)
29-30 dni zwykle. Chciałabym wytrzymać przynajmniej do dnia miesiączki. Bo nie zakładam ze uda się od razu 😛 a Ty? Kiedy testowanie?

W 3, to ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy 😆 dowiedzialam sie w 13 tyg...a w 6 bylam plaska i wlazilam na gory 🙈🙈🙈
Ja pierdziele, kat! 😂 ale dobra jesteś, że do 13tyg nie wiedziałaś. Ja tylko okresu nie dostałam i dwa dni później cycki jakieś ciężkie się zrobiły i czułam sir jK bym młotkiem w łeb dostała ciagle kołowata chodziłam i spałam na stojąco. Nie dało się tego przegapić.

Kochane pocieszcie mnie 😣 Sama już nie wiem co myśleć:
27 dc beta 13.5
29 dc beta 27.4 (po 40h)

Przyrost jest dobry, ale dlaczego ona jest taka mała? Pozytywny test owulacyjny miałam w 15dc. Ostatnie pół roku cykle 30 dni i pozytyw owu w 17dc, a w ostatnim cyklu zaczęłam brać niepokalanka i zrobił mi się pozytyw owu w 14dc i cykl trwał 26 dni. W tym szczęśliwym cyklu odstawiłam niepokalanka w dzień owu, bo się wystraszyłam, że jednak za bardzo skraca cykl.

Nie mam najmniejszych objawów.

Martwi mnie taka niska beta a jest to ok 13-14 dpo. Miałyście tak albo znacie kogoś kto miał, a skończyło się szczęśliwie?
To normalna beta na tak wczesnym etapie. Nie przejmuj sie

Ja pierdziele, kat! 😂 ale dobra jesteś, że do 13tyg nie wiedziałaś. Ja tylko okresu nie dostałam i dwa dni później cycki jakieś ciężkie się zrobiły i czułam sir jK bym młotkiem w łeb dostała ciagle kołowata chodziłam i spałam na stojąco. Nie dało się tego przegapić.
U mnie znowu byl "okres", w koncu nie pezyszedl i zaczelam byc senna, no wiec test i dwie kreski...wiec sie umowilam do gina i zanim sie tam dostalam to usg i cyk! Dziecko sie rusza,ma rece, nogi i to dziewczynka 😆 wiec od razu prenatalne...jak strzelił jaki to tydzien, to nie wierzylam...to byl moj widok jak przylozyl glowice...a ja sie spodziewalam, ze dopiero moze pecherzyk bedzie 😆
20200822_134232.jpg

U mnie znowu byl "okres", w koncu nie pezyszedl i zaczelam byc senna, no wiec test i dwie kreski...wiec sie umowilam do gina i zanim sie tam dostalam to usg i cyk! Dziecko sie rusza,ma rece, nogi i to dziewczynka 😆 wiec od razu prenatalne...jak strzelił jaki to tydzien, to nie wierzylam...to byl moj widok jak przylozyl glowice...a ja sie spodziewalam, ze dopiero moze pecherzyk bedzie 😆Zobacz załącznik 1166409

Nieźle Ci I trymestr minal.😜🤣 Ja nie dostałam okresu od razu , a mi się nigdy nie spóźnia do tego senność i wrażliwość na zapachy była. Jak otwierałam lodówkę to 🤢

reklama
Do góry