reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czyli doskonale rozumiesz o czym mówię. 👊🏻 Nie tylko ludzie z otyłością maja źle.
Oj tak, ja wrecz mialam depresje i chodzilam latem w dlugich spodniach...bo nogi mialam jak patyki. W koncu pomogla specjalna dieta i ćwiczenia , kiedy zaczelam cwiczyc to zaczelam wygladac :) takze do tej pory melB i przysiady sa u mnie standardem.
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu 😆 miesnie na brzuszku zrobily swoje.

Załączniki

• received_1697410157016393.jpeg
    received_1697410157016393.jpeg
    596,1 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Ja kocham słodkie niestety. Ale ogólnie nie pozwalałam sobie na za dużo. Co najmniej od 2 lat bardzo ograniczylam. Snickers czy inne batony nie istnieją dla mnie. Po prostu nie jem takich rzeczy...
W tygodniu nie pozwalałam sobie na słodkie. Na weekend owszem, ale ciasto albo lody - moje ulubione.
Z uwagi na to, że nie będę mogła jest nic słodkiego poszukałam w internecie przepisów na ciasta bez cukru i znalazłam naprawdę ciekawe przepisy! Patrzcie na to:

Dziś po południu spróbuję zrobić ten sernik bo wygląda mega I uwielbiam ser i borówki [emoji3590]
Screenshot_20200822_103130_com.instagram.android.jpeg
Screenshot_20200822_102847_com.instagram.android.jpeg

@Valezi ja bym się zamieniła. Ekstra figura. Ja już pisałam ja raczej niestety z tych biodrzastych 🤦‍♀️🤷‍♀️ ale co zrobisz i tak sporo schudlam i teraz się tego trzymam.

@Stelle dietetyk na pewno pomoże spokojnie kilka zmian w diecie i zauważysz różnice i w wadze i w samopoczuciu 👌

To 7 miesiac!? Gdzie Ty dziecko ukrywalas? W kregoslupie ? :o takiej figury to pozazdroscic :)
Oj tak, ja wrecz mialam depresje i chodzilam latem w dlugich spodniach...bo nogi mialam jak patyki. W koncu pomogla specjalna dieta i ćwiczenia , kiedy zaczelam cwiczyc to zaczelam wygladac :) takze do tej pory melB i przysiady sa u mnie standardem.
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu [emoji38] miesnie na brzuszku zrobily swoje.

Ja kocham słodkie niestety. Ale ogólnie nie pozwalałam sobie na za dużo. Co najmniej od 2 lat bardzo ograniczylam. Snickers czy inne batony nie istnieją dla mnie. Po prostu nie jem takich rzeczy...
W tygodniu nie pozwalałam sobie na słodkie. Na weekend owszem, ale ciasto albo lody - moje ulubione.
Z uwagi na to, że nie będę mogła jest nic słodkiego poszukałam w internecie przepisów na ciasta bez cukru i znalazłam naprawdę ciekawe przepisy! Patrzcie na to:

Dziś po południu spróbuję zrobić ten sernik bo wygląda mega I uwielbiam ser i borówki [emoji3590] Zobacz załącznik 1166383Zobacz załącznik 1166384

Przepisów jest dużo a jak już naprawdę chce się słodkiego to na internecie jest mnóstwo sklepów gdzie są słodycze bez cukru, ale w smaku w ogóle nie odbiegają. Ja słodyczy nie lubię większą słabość mam do pizzy, ziembiaxzkow itp ale tak sobie głowę przestawiłam, że i pizza z kalafiora smakuje 🤣😜

Nie ma co zazdrościć... wcale to tak dobrze nie wyglada. Niestety ciężko jest przytyć, a ja ciagle tylko słyszę: ale ty chuda jesteś, przytyła byś coś. 🙄
No ale niestety... nawet dietetycy nie potrafią mi dodać kg 🤷🏼‍♀️
Jak widać na zdjęciu... anorektyk 🤦🏼‍♀️

A takie teksty są wkurzające wiem, bo mój mąż jest mega szczupły a je naprawdę dużo a wszyscy chyba myślą, że ja nie gotuję w domu 🤣 to jakby grubym ludziom mówić, że są grubi to by się obrażali w chudym to można..

W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu [emoji38] miesnie na brzuszku zrobily swoje.
Wooooow pięknie wyglądasz!!!! Ja na pewno będę jak słoń w ciąży [emoji2368][emoji2368] wiadomo, że i za grube i za chude dziewczyny to problem. Ja jestem trochę za gruba, nie udawało mi się schudnąć przez ostatnie 2 lata... Raz zeszło mi 5 kg, nawet nie wiem co zrobiłam inaczej, ale wróciło w ciągu tygodnia samo z siebie, bardzo męczące... Wyobrażam sobie, że w druga stronę jest podobnie. Jesz i jesz a waga ani drgnie [emoji28][emoji28][emoji28]
No ale teraz może łatwiej troszkę będzie. Ogólne nie poddaje się tak łatwo, z pomocą leków, dietetyka i Sportu może uda się 10 kg zgubić, a marzeniem byłoby 15 kg [emoji3590]

reklama
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu 😆 miesnie na brzuszku zrobily swoje.
Cooo?! Ja taki miałam w 3 😂

Załączniki

• A2A344C2-4DED-468C-A95A-96E48E739B95.jpeg
    A2A344C2-4DED-468C-A95A-96E48E739B95.jpeg
    66,1 KB · Wyświetleń: 91
Do góry