reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście? :)
Ja pierwsze to chyba większą wrażliwość skutków co już minęło. To tak było ok tydzień po owulacji. I objawem dla mnie objawem był brak objawów zwjastujacych okres. Nie miałam zachcianek jak zawsze i nie byłam taka nerwowa 😂 pierwszy cien cienia w 24 dc

reklama
Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście? :)
Mnie bolał brzuch jak na @,testowałam 12 dni po owu i biało, a 13 juz byl widoczny prześwit.

Ja pierwsze to chyba większą wrażliwość skutków co już minęło. To tak było ok tydzień po owulacji. I objawem dla mnie objawem był brak objawów zwjastujacych okres. Nie miałam zachcianek jak zawsze i nie byłam taka nerwowa 😂 pierwszy cien cienia w 24 dc
Faktycznie, też nie miałam zachcianek jak zawsze przed @. Zawsze cisnęło mnie na słodkie w sumie na wszystko hahha

@Malwa93 mnie piersi wogole nie bolą 🤷 co gorsza, to poprzednia ciążę cały czas czekałam aż urosną, a tu lipa były może jeden rozmiar większy 😂

@Kingazet92 mnie kłuło w boku, bolały jajniki na zmianę i macica. Teraz powoli dochodzi sennosc- żadnego filmu nie mogę obejrzeć wieczorem 🤦 i zaczyna mi być słabo jak wstaję
A jest Ci niedobrze? Kuźwa ja mam uczucie, że normalnie się porzygam a nie rzygam, tak mnie mdli, że szok. Bardzo to dziwne, że z tak małą betą mam takie objawy, to dziwne..
Brzuch i jajnik kłują mnie do tej pory.

@Malwa93 mnie piersi wogole nie bolą 🤷 co gorsza, to poprzednia ciążę cały czas czekałam aż urosną, a tu lipa były może jeden rozmiar większy 😂

@Kingazet92 mnie kłuło w boku, bolały jajniki na zmianę i macica. Teraz powoli dochodzi sennosc- żadnego filmu nie mogę obejrzeć wieczorem 🤦 i zaczyna mi być słabo jak wstaję
O dziś właśnie dopadło mnie słabość i mdłości z powodu głosu. Zjadłam i jest git

reklama
Do góry