reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Witam się w weekend [emoji846] Postanowiłam, że dalej będę robić testy owu i zobaczymy co wyjdzie. Ale stresa mam, że nigdy nie będzie drugiej kreski [emoji24] A może wiecie dlaczego tak jest, że u niektórych dziewczyn kreska testowa pojawia się na 3 dni, a u niektórych jest prawie cały czas cień który ciemnieje? Przejrzałam wczoraj trochę zdjęć. Ja się najbardziej martwiłam, że jak nie mam wcale testowej to szybko się nie pojawi, bo musi być najpierw cień potem większy itd. Ale okazuje, się że nie każdy tak ma.

Witam się w ten piękny słoneczny poranek!
Dziś dzień @ A test prezentuje się tak. Cieszę się bo dziś jadę do przyjaciółki na weekend która jest w prawie 7 miesiącu ciazy😊

Załączniki

• 20200822_060647.jpg
    20200822_060647.jpg
    281,9 KB · Wyświetleń: 131
Po cichu dziękuję 😊 A powiedz mi czy bol piersi masz większy rano a wieczorek już nie są takie nabrzmiale? Ja się wczoraj kladłam z lekkim przerażeniem bo nawet mąż powiedział że są.mniejsze niż rano. Ale dziś się budzę i znów są bimbaly 🙄😁
Tak różne są w ciągu dnia, mnie piersi nie bolą tylko sutki. Tak mocno, że jak się myję to płaczę 🤣🤣

Witam się w ten piękny słoneczny poranek!
Dziś dzień @ A test prezentuje się tak. Cieszę się bo dziś jadę do przyjaciółki na weekend która jest w prawie 7 miesiącu ciazy😊
Tak różne są w ciągu dnia, mnie piersi nie bolą tylko sutki. Tak mocno, że jak się myję to płaczę 🤣🤣
Mnie sutki to w żadnej ciąży nie bolały tylko tak może delikatnie wrażliwe były. Ale to lepiej bo mój za często się do nich dobiera 😂

Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście? :)

reklama
Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście? :)
Ja zrobiłam 13dni po pozytywnym teście owulacyjnym, czułam ze jest coś na rzeczy bo towarzyszył mi ciągły ból piersi i pleców. Chyba tak jak piszesz to się czuje ze wyszło chociaż miałam chwile zwątpienia bo się broniłam przed robieniem tego testu żeby się nie rozczarować zbyt wcześnie. Ja jestem w sumie swiezo po testowaniu, jeszcze się nie nacieszyłam i teraz najgorszy czas do czekania na wizytę.

Do góry