reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście? :)
Ja pierwsze to chyba większą wrażliwość skutków co już minęło. To tak było ok tydzień po owulacji. I objawem dla mnie objawem był brak objawów zwjastujacych okres. Nie miałam zachcianek jak zawsze i nie byłam taka nerwowa 😂 pierwszy cien cienia w 24 dc

reklama
Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście? :)
Mnie bolał brzuch jak na @,testowałam 12 dni po owu i biało, a 13 juz byl widoczny prześwit.

Ja pierwsze to chyba większą wrażliwość skutków co już minęło. To tak było ok tydzień po owulacji. I objawem dla mnie objawem był brak objawów zwjastujacych okres. Nie miałam zachcianek jak zawsze i nie byłam taka nerwowa 😂 pierwszy cien cienia w 24 dc
Faktycznie, też nie miałam zachcianek jak zawsze przed @. Zawsze cisnęło mnie na słodkie w sumie na wszystko hahha

@Malwa93 mnie piersi wogole nie bolą 🤷 co gorsza, to poprzednia ciążę cały czas czekałam aż urosną, a tu lipa były może jeden rozmiar większy 😂

@Kingazet92 mnie kłuło w boku, bolały jajniki na zmianę i macica. Teraz powoli dochodzi sennosc- żadnego filmu nie mogę obejrzeć wieczorem 🤦 i zaczyna mi być słabo jak wstaję
A jest Ci niedobrze? Kuźwa ja mam uczucie, że normalnie się porzygam a nie rzygam, tak mnie mdli, że szok. Bardzo to dziwne, że z tak małą betą mam takie objawy, to dziwne..
Brzuch i jajnik kłują mnie do tej pory.

@Malwa93 mnie piersi wogole nie bolą 🤷 co gorsza, to poprzednia ciążę cały czas czekałam aż urosną, a tu lipa były może jeden rozmiar większy 😂

@Kingazet92 mnie kłuło w boku, bolały jajniki na zmianę i macica. Teraz powoli dochodzi sennosc- żadnego filmu nie mogę obejrzeć wieczorem 🤦 i zaczyna mi być słabo jak wstaję
O dziś właśnie dopadło mnie słabość i mdłości z powodu głosu. Zjadłam i jest git

reklama
Do góry