Ja pierwsze to chyba większą wrażliwość skutków co już minęło. To tak było ok tydzień po owulacji. I objawem dla mnie objawem był brak objawów zwjastujacych okres. Nie miałam zachcianek jak zawsze i nie byłam taka nerwowa pierwszy cien cienia w 24 dcPytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście?
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Mnie bolał brzuch jak na @,testowałam 12 dni po owu i biało, a 13 juz byl widoczny prześwit.Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście?
Martxx1
Faktycznie, też nie miałam zachcianek jak zawsze przed @. Zawsze cisnęło mnie na słodkie w sumie na wszystko hahhaJa pierwsze to chyba większą wrażliwość skutków co już minęło. To tak było ok tydzień po owulacji. I objawem dla mnie objawem był brak objawów zwjastujacych okres. Nie miałam zachcianek jak zawsze i nie byłam taka nerwowa pierwszy cien cienia w 24 dc
magdula36
@Malwa93 mnie piersi wogole nie bolą co gorsza, to poprzednia ciążę cały czas czekałam aż urosną, a tu lipa były może jeden rozmiar większy
@Kingazet92 mnie kłuło w boku, bolały jajniki na zmianę i macica. Teraz powoli dochodzi sennosc- żadnego filmu nie mogę obejrzeć wieczorem i zaczyna mi być słabo jak wstaję
@Kingazet92 mnie kłuło w boku, bolały jajniki na zmianę i macica. Teraz powoli dochodzi sennosc- żadnego filmu nie mogę obejrzeć wieczorem i zaczyna mi być słabo jak wstaję
Martxx1
A jest Ci niedobrze? Kuźwa ja mam uczucie, że normalnie się porzygam a nie rzygam, tak mnie mdli, że szok. Bardzo to dziwne, że z tak małą betą mam takie objawy, to dziwne..@Malwa93 mnie piersi wogole nie bolą co gorsza, to poprzednia ciążę cały czas czekałam aż urosną, a tu lipa były może jeden rozmiar większy
Brzuch i jajnik kłują mnie do tej pory.
Martxx1
@magdula36 daj znać jak beta
O dziś właśnie dopadło mnie słabość i mdłości z powodu głosu. Zjadłam i jest git@Malwa93 mnie piersi wogole nie bolą co gorsza, to poprzednia ciążę cały czas czekałam aż urosną, a tu lipa były może jeden rozmiar większy
K
Katijah
Gość
Moje też nigdy książkowe nie było a gin potwierdził owuJa zawsze mam blade , jak udało mi się zajść w biochemiczna też nie miałam pozytywnego a mimo to ciąża była . Bez sensu ,niektore mają czarno na białym . Ja ze swojego nigdy nie wiem [emoji23][emoji28]
reklama