reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jak jest z wiesiołkiem? No u mnie niestety 1dc, już trzeci cykl starań. Mam w kapsułkach z firmy GAL i na opakowaniu pisze 3x2 dawkowanie. Serio tak dużo tego trzeba wypić? [emoji28] Spróbuję też znowu od owu z ananasem, w tym cyklu nie pomogł, ale mam też wizytę u nowej pani ginekolog, ma świetne opinie i akurat wizyta będzie w dniu spodziewanej owulacji, więc zobaczymy co się pokaże na USG...
Przeważnie Wiesiołek 1 kapsułka ma 500 mg dlatego tak dużo. Ja mam taki ze 1 kapsułka ma 1000mg więc biorę 2x1 od 1dc aż do owu.

Ktoś tu jeszcze zostanie nie ciężarny oprócz mnie? [emoji85][emoji12][emoji108]
Ja 6dc wiec juz chyba coś zaczniemy już ponad 3 miesiące po zabiegu [emoji6]
Ja, witam się w 1dc [emoji6]

Młoda, dziękuję. Dokładnie tak jak mówisz 1 kapsułka 500g ma. Ok, czyli łykam aż tyle, zobaczymy czy coś podziała, bo jakiegoś szału ze śluzem u mnie to nigdy nie było, a może akurat zaskoczy.

My mamy zawieszone ale sex bez zabezpieczenia także wiadomo że wtedy kiedy nie chce się może wpaść. Jakoś tak tego nie pilnuję. Z ciekawości robiłam testy owu to 14dc miałam najciemniejszy test owu o 19.00 a luteine zaczęłam zażywać 1x1 wieczorem od 17dc żeby znowu cykl nie trwał 60 dni. Od 15 dc testy owu zaczęły wychodzić bladsze więc od 17dc nie robiłam już testów bo 16dc praktycznie kreski testowej prawie nie było.
Jak możesz przypomnieć dlaczego zawieszone? Ja jestem smutna, mam w środę teleporade z psychiatra. Nie wiem jakie leki mi da, ale czuję że ich potrzebuję. A mój facet będzie dużo jeździł w delegację, to już w ogóle nie.będzie jak się starać.

reklama
Do góry