reklama
basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Hmm. Kto z terminem na @ dzisiaj??
Niby jakaś mała nadzieja jest, że może w końcu jednak się udało, chociaż się nie nakręcam w tym miesiącu. Daje na luz. 0
Niby jakaś mała nadzieja jest, że może w końcu jednak się udało, chociaż się nie nakręcam w tym miesiącu. Daje na luz. 0
Stelle
Ja powinnam dostać dzisiaj, ale my się zabezpieczalismy po poronieniu więc to nie te same emocje choć nie ukrywam że chciałabym żeby ta @ przyszła o czasieHmm. Kto z terminem na @ dzisiaj??
Niby jakaś mała nadzieja jest, że może w końcu jednak się udało, chociaż się nie nakręcam w tym miesiącu. Daje na luz. 0Zobacz załącznik 1166328
Dziękuję kreski są to teraz stres przed do wizyty u lekarza będzieJa również gratuluję
Ania95
Mam tak samo a na kiedy się zapisujesz? Ja czekam , mój gin na urlopie. Wizyta na wrzesieńDziękuję kreski są to teraz stres przed do wizyty u lekarza będzie
Dziewczyny jak jest z wiesiołkiem? No u mnie niestety 1dc, już trzeci cykl starań. Mam w kapsułkach z firmy GAL i na opakowaniu pisze 3x2 dawkowanie. Serio tak dużo tego trzeba wypić? [emoji28] Spróbuję też znowu od owu z ananasem, w tym cyklu nie pomogł, ale mam też wizytę u nowej pani ginekolog, ma świetne opinie i akurat wizyta będzie w dniu spodziewanej owulacji, więc zobaczymy co się pokaże na USG...
Też.n
Nie chce prędzej niż we.wrzesniu. Za tydzień do swojego zadzwonię i zobaczę jak tam u niego z terminami. Ostatnio serduszko miałam w 6 tyg to nie chce teraz prędzej żeby się.niepotrzebnie nie stresować.Mam tak samo a na kiedy się zapisujesz? Ja czekam , mój gin na urlopie. Wizyta na wrzesień
Ja! Nadziei sobie nie robiłam, wiec chce żeby już przyszła jak najszybciej i trzeba brać się do roboty w następnym cykluHmm. Kto z terminem na @ dzisiaj??
Niby jakaś mała nadzieja jest, że może w końcu jednak się udało, chociaż się nie nakręcam w tym miesiącu. Daje na luz. 0Zobacz załącznik 1166328
Ania95
Dokładnie ja też a który u Ciebie dzień cyklu?Też.n
Nie chce prędzej niż we.wrzesniu. Za tydzień do swojego zadzwonię i zobaczę jak tam u niego z terminami. Ostatnio serduszko miałam w 6 tyg to nie chce teraz prędzej żeby się.niepotrzebnie nie stresować.
reklama