reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja zawsze mam blade , jak udało mi się zajść w biochemiczna też nie miałam pozytywnego a mimo to ciąża była . Bez sensu ,niektore mają czarno na białym . Ja ze swojego nigdy nie wiem [emoji23][emoji28]
Ja gdzieś czytałam opinię dziewczyny która pisała że minimalnie jaśniejszą kreskę bierze się za pozytyw. Przynajmniej na tych moich testach (horienmedical) I bądź tu mądrym 😉

reklama
Ja gdzieś czytałam opinię dziewczyny która pisała że minimalnie jaśniejszą kreskę bierze się za pozytyw. Przynajmniej na tych moich testach (horienmedical) I bądź tu mądrym [emoji6]
U mnie tak było. Minimalnie jaśniejsza testowa od kontrolnej w 14dc a 15dc i 16dc już kreski Blade i więcej nie robiłam. Zaznaczyłam że test owu pozytyw był w 14dc bo był najciemniejszy z nich wszystkich.

U mnie tak było. Minimalnie jaśniejsza testowa od kontrolnej w 14dc a 15dc i 16dc już kreski Blade i więcej nie robiłam. Zaznaczyłam że test owu pozytyw był w 14dc bo był najciemniejszy z nich wszystkich.
Też tak zrobiłam no i progesteron ,temp i ból jajnika to potwierdziły.

Od czego zależy że na testach innych dziewczyn ta kreska kontrolna (ta fabryczna) była ciemniejsza? Ja się boję że znów nie ogarne tych testów owulacyjnych 🤣
Dwa z jednego dnia, a te paskowe wogole nie wyszły pozytywne, clearblue robiłam po przebudzeniu a jak na kasetowym zaczęła testowa ciemnieć to te kasetowe i paskowe robiłam 2x dziennie

Załączniki

• IMG_20200714_042501.jpg
    IMG_20200714_042501.jpg
    562,1 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_20200714_145818.jpg
    IMG_20200714_145818.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 79
  • IMG_20200714_145811.jpg
    IMG_20200714_145811.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Dziewczyny, termin @ miałam na wczoraj/dzisiaj. Od poniedziałku do środy już mocno pobolewał brzuch jak na okres i we wtorek wieczorem zaczęłam plamić. Leciutko, na jasno brązowo i tylko przy podcieraniu, wkładka czysta i jest tak do teraz (nie przy każdej wizycie w toalecie). Sytuacja o tyle dziwna że od lat mam cykl jak w zegarku i plamienie było zazwyczaj parę h przed żywa konkretną krwią a nie przez kilka dni. Cykle 27-28 dni. We wtorek robiłam test test popołudniu i nic nie wyszło. Byłam pewna że się rozkręci na okres a tu nic się nie zapowiada a były nawet seksy i spacer na wywołanie...

Zrobię w niedzielę rano test, ale już się zamartwiam że to bardzo słaby objaw jeśli test by wyszedł pozytywny. Co myślicie? [emoji17]

Do góry