reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mój się zawsze kąpie we wannie w gorącej wodzie i wszystko jest ok :)
Ach, chyba faktycznie muszę wrzucic trochę na luz 🤦‍♀️ na szczęście po paru minutach już była zgoda, schowałam dumę do kieszeni i przeprosiłam za to że tak wybuchłam 🙄 najchętniej poszłabym spać i obudziła się w terminie owulacji 😁 z drugiej strony mam ostatnie dni urlopu. Od poniedziałku powrót do pracy więc czas znów będzie śmigał jak szalony ☺

reklama
A ja się napije prosecco 🥰
Tydzień po łyżeczkowaniu już chyba mogę się napić czegoś z procentami ?🤔
Ja piłam, teoretycznie powinnyśmy się wstrzymać dwa tygodnie. Ale tak się wtedy nadźgałam... Prawie litr domowego swojskiego wina 🤦‍♀️ a jaki był kac... A jaki potok łez 🙄 ale wracając do sedna nie powinno stać się nic złego

Sa lepsze i gorsze dni, ale tak jak jest teraz,jest super...ale wlasnie brakuje mi dzidzi, bo wiem, ze za 4-5 lat zostanie nam juz tylko Amelka, reszta bedzie pelnoletnia i juz snuja dalekosiezne plany...wiec trzeba zrobic to ostatnie do kompletu😊 i będę spelniona 🥰 i lekko wykończona 🤪 jednak za 10 lat, to bedzie moj czas, dzieciaki najmlodsze juz tez duże, ja gorąca 45 i pelna i duża rodzi ka 🥰 kiedy mnie zabraknie, to wiem,ze beda mieli siebie ☺

Super masz, tylko pozazdrościć. Ja dwoje dość małych i o trzecie dopiero będę się starać, więc jakby dobrze poszło to dopiero 5 będę mieć za 6 lat. O ile opatrzność Boska nade mną czuwa. 😊

reklama
Do góry