reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mój się zawsze kąpie we wannie w gorącej wodzie i wszystko jest ok :)
Ach, chyba faktycznie muszę wrzucic trochę na luz 🤦‍♀️ na szczęście po paru minutach już była zgoda, schowałam dumę do kieszeni i przeprosiłam za to że tak wybuchłam 🙄 najchętniej poszłabym spać i obudziła się w terminie owulacji 😁 z drugiej strony mam ostatnie dni urlopu. Od poniedziałku powrót do pracy więc czas znów będzie śmigał jak szalony ☺

reklama
A ja się napije prosecco 🥰
Tydzień po łyżeczkowaniu już chyba mogę się napić czegoś z procentami ?🤔
Ja piłam, teoretycznie powinnyśmy się wstrzymać dwa tygodnie. Ale tak się wtedy nadźgałam... Prawie litr domowego swojskiego wina 🤦‍♀️ a jaki był kac... A jaki potok łez 🙄 ale wracając do sedna nie powinno stać się nic złego

Sa lepsze i gorsze dni, ale tak jak jest teraz,jest super...ale wlasnie brakuje mi dzidzi, bo wiem, ze za 4-5 lat zostanie nam juz tylko Amelka, reszta bedzie pelnoletnia i juz snuja dalekosiezne plany...wiec trzeba zrobic to ostatnie do kompletu😊 i będę spelniona 🥰 i lekko wykończona 🤪 jednak za 10 lat, to bedzie moj czas, dzieciaki najmlodsze juz tez duże, ja gorąca 45 i pelna i duża rodzi ka 🥰 kiedy mnie zabraknie, to wiem,ze beda mieli siebie ☺

Super masz, tylko pozazdrościć. Ja dwoje dość małych i o trzecie dopiero będę się starać, więc jakby dobrze poszło to dopiero 5 będę mieć za 6 lat. O ile opatrzność Boska nade mną czuwa. 😊

reklama
Do góry