reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziś jestem w 20 DC . Miałam nie robić testów ale mnie podkusilo. Jeśli testy owulacyjne z dnia na dzień ciemnieją to znaczy że owu się zbliża ? Czy znów mi się pochrzanilo. Ostatni cykl 66 dni , chciałam robić progesteron w przyszły czwartek ale chyba się wstrzymam i będę próbować z tymi testami...

Blisko ?
IMG_20200821_215834.jpeg

reklama
Od czego zależy że na testach innych dziewczyn ta kreska kontrolna (ta fabryczna) była ciemniejsza? Ja się boję że znów nie ogarne tych testów owulacyjnych [emoji1787]
Ja zawsze mam blade , jak udało mi się zajść w biochemiczna też nie miałam pozytywnego a mimo to ciąża była . Bez sensu ,niektore mają czarno na białym . Ja ze swojego nigdy nie wiem [emoji23][emoji28]

Do góry