reklama
A dlaczego dopiero tydzień po?? [emoji6]
A ja się napije prosecco [emoji3059]
Tydzień po łyżeczkowaniu już chyba mogę się napić czegoś z procentami ?[emoji848]
Marta200x
Fanka BB :)
Dziś jestem w 20 DC . Miałam nie robić testów ale mnie podkusilo. Jeśli testy owulacyjne z dnia na dzień ciemnieją to znaczy że owu się zbliża ? Czy znów mi się pochrzanilo. Ostatni cykl 66 dni , chciałam robić progesteron w przyszły czwartek ale chyba się wstrzymam i będę próbować z tymi testami...
bleucoco
A no właśnie, a dodatkowo owu nie zawsze jest równo w połowie cyklu i częściej jest później niż wcześniej, co też ma na to wpływTu masz rację, bo im wcześniej na betę się pójdzie to tym mniejsza, a @Martxx1 miała nieregularne cykle to tymbardziej
młoda1994
Po prostu nie rób testów owu z doskoku. Tylko do pierwszego pozytywnegoCzyli mogą wychodzić takie ciągle pozytywne bez żadnego powodu? Chociaż ten i tak dużo mniej ciemny niż zawsze wyszedł [emoji4]
Blisko [emoji16][emoji16]
Gigi Tg
Stelle
Od czego zależy że na testach innych dziewczyn ta kreska kontrolna (ta fabryczna) była ciemniejsza? Ja się boję że znów nie ogarne tych testów owulacyjnych
reklama
Marta200x
Ja zawsze mam blade , jak udało mi się zajść w biochemiczna też nie miałam pozytywnego a mimo to ciąża była . Bez sensu ,niektore mają czarno na białym . Ja ze swojego nigdy nie wiem [emoji23][emoji28]Od czego zależy że na testach innych dziewczyn ta kreska kontrolna (ta fabryczna) była ciemniejsza? Ja się boję że znów nie ogarne tych testów owulacyjnych [emoji1787]