reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja przegryzam na zmianę żeby się wymieszało [emoji85][emoji85]
Mąż dziś też wcinal, męczył się w po chwili ,,ale przecież ja nie muszę jejsc tego srodka nie?,, [emoji23][emoji23]
Kobity to się muszą namęczyć 😛 ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre 😁
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające 🙄

Kobity to się muszą namęczyć [emoji14] ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre [emoji16]
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające [emoji849]
Ja zaraz otwieram piwko . Kocham piwko [emoji3531][emoji3531]

Kobity to się muszą namęczyć 😛 ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre 😁
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające 🙄
No ja tez pije, M kupil, mi kupił...tylko ja wypilam lampke a on reszte 😆

Ja zaraz otwieram piwko . Kocham piwko [emoji3531][emoji3531]
Ja też lubię, ale ostatnio widziałam jakieś porównanie że jedno piwo ma taki ładunek glikemiczny jak glukoza do testu obciążenia glukoza 😱 trochę mnie to przeraziło. No i po urlopie chyba mi się piwny brzuch zrobił 🤦‍♀️ dzisiaj jak założyłam obcisłą spódnice to bez wciągania brzucha mam brzuszek krągluśki jak ciezarna 🐷

reklama
Każda kąpiel tak wygląda 🤦‍♀️ na razie tylko torbiel ale ja już panikuje. Każda by chyba panikowała. Tym bardziej że z ta jedną zaznaczył że to krwotoczna i powinna się wchłonąć albo pęknąć po tych czopkach. A z ta druga to zaznaczył że to może być ognisko endometriozy. I endo nie zawsze daje objawy z tego co czytałam...
Mój się zawsze kąpie we wannie w gorącej wodzie i wszystko jest ok :)

Do góry