reklama
Stelle
Fanka BB :)
Lepiej chyba zacząć od środka, przecierpieć i zostawić sobie najlepsze na koniecJa w poprzednim cyklu jak pierwszy raz ugryzłam ten środek to myślałam że jakiś twardy papier jem , ale po paru kawałkach bliżej środka ananasa już się przyzwyczaiłam
Marta200x
Ja przegryzam na zmianę żeby się wymieszało [emoji85][emoji85]Lepiej chyba zacząć od środka, przecierpieć i zostawić sobie najlepsze na koniec [emoji16]
Mąż dziś też wcinal, męczył się w po chwili ,,ale przecież ja nie muszę jejsc tego srodka nie?,, [emoji23][emoji23]
Gigi Tg
Ja zjadam tak jak leci czyli dobre, ble ,dobreLepiej chyba zacząć od środka, przecierpieć i zostawić sobie najlepsze na koniec
młoda1994
Może nic nie oznaczać. Po co robisz tak późno testy owu?Co oznacza taki test owulacyjny w 25 dc i przy duphastonie ( biorę go drugi cykl przez 10 dni, bo bez niego miałam 90 dniowe )? I czy to oznacza PCOS?
Stelle
Kobity to się muszą namęczyć ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobreJa przegryzam na zmianę żeby się wymieszało [emoji85][emoji85]
Mąż dziś też wcinal, męczył się w po chwili ,,ale przecież ja nie muszę jejsc tego srodka nie?,, [emoji23][emoji23]
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające
Marta200x
Ja zaraz otwieram piwko . Kocham piwko [emoji3531][emoji3531]Kobity to się muszą namęczyć [emoji14] ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre [emoji16]
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające [emoji849]
Sabi32
No ja tez pije, M kupil, mi kupił...tylko ja wypilam lampke a on reszteKobity to się muszą namęczyć ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające
Stelle
Ja też lubię, ale ostatnio widziałam jakieś porównanie że jedno piwo ma taki ładunek glikemiczny jak glukoza do testu obciążenia glukoza trochę mnie to przeraziło. No i po urlopie chyba mi się piwny brzuch zrobił dzisiaj jak założyłam obcisłą spódnice to bez wciągania brzucha mam brzuszek krągluśki jak ciezarnaJa zaraz otwieram piwko . Kocham piwko [emoji3531][emoji3531]
reklama
Mój się zawsze kąpie we wannie w gorącej wodzie i wszystko jest okKażda kąpiel tak wygląda na razie tylko torbiel ale ja już panikuje. Każda by chyba panikowała. Tym bardziej że z ta jedną zaznaczył że to krwotoczna i powinna się wchłonąć albo pęknąć po tych czopkach. A z ta druga to zaznaczył że to może być ognisko endometriozy. I endo nie zawsze daje objawy z tego co czytałam...