reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja przegryzam na zmianę żeby się wymieszało [emoji85][emoji85]
Mąż dziś też wcinal, męczył się w po chwili ,,ale przecież ja nie muszę jejsc tego srodka nie?,, [emoji23][emoji23]
Kobity to się muszą namęczyć 😛 ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre 😁
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające 🙄

Kobity to się muszą namęczyć [emoji14] ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre [emoji16]
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające [emoji849]
Ja zaraz otwieram piwko . Kocham piwko [emoji3531][emoji3531]

Kobity to się muszą namęczyć 😛 ja popijam czerwone winko, któraś z Was dzisiaj polecała takie z Lidla za 9.99. Faktycznie dobre 😁
Eh, od przyszłego tygodnia się skończy... Pójdę do dietetyka to nie będę już mogła sobie folgowac. A po winku to taktycznie te wszystkie problemy przestają być takie przytłaczające 🙄
No ja tez pije, M kupil, mi kupił...tylko ja wypilam lampke a on reszte 😆

Ja zaraz otwieram piwko . Kocham piwko [emoji3531][emoji3531]
Ja też lubię, ale ostatnio widziałam jakieś porównanie że jedno piwo ma taki ładunek glikemiczny jak glukoza do testu obciążenia glukoza 😱 trochę mnie to przeraziło. No i po urlopie chyba mi się piwny brzuch zrobił 🤦‍♀️ dzisiaj jak założyłam obcisłą spódnice to bez wciągania brzucha mam brzuszek krągluśki jak ciezarna 🐷

reklama
Każda kąpiel tak wygląda 🤦‍♀️ na razie tylko torbiel ale ja już panikuje. Każda by chyba panikowała. Tym bardziej że z ta jedną zaznaczył że to krwotoczna i powinna się wchłonąć albo pęknąć po tych czopkach. A z ta druga to zaznaczył że to może być ognisko endometriozy. I endo nie zawsze daje objawy z tego co czytałam...
Mój się zawsze kąpie we wannie w gorącej wodzie i wszystko jest ok :)

Do góry