reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Takim stresem i nerwami to nie pomożesz nic a może być Ci jeszcze ciężej w ciążę zajść na takiej spinie.
Wiem, ja to wszystko wiem 🙁 wszystko salonu swoim rokiem gdyby nie ta wczorajsza wizyta u gina 😟 jeszcze z tyłu głowy mam stres w pracy bo po urlopie, od tego poniedziałku mam przejść na inne stanowisko a wiem ze tam zamiast skupić się na papierach będę myslami zupełnie gdzie indziej. Jednak z dziećmi na grupie nie ma czasu na prywatę 😒 muszę to przegadać jeszcze z dyrektorka bo się wykończę 🙄

reklama
Wiem, ja to wszystko wiem 🙁 wszystko salonu swoim rokiem gdyby nie ta wczorajsza wizyta u gina 😟 jeszcze z tyłu głowy mam stres w pracy bo po urlopie, od tego poniedziałku mam przejść na inne stanowisko a wiem ze tam zamiast skupić się na papierach będę myslami zupełnie gdzie indziej. Jednak z dziećmi na grupie nie ma czasu na prywatę 😒 muszę to przegadać jeszcze z dyrektorka bo się wykończę 🙄

Musisz się uspokoić, bo się wykończysz. A Ty juz masz potwierdzona, że to endometreioza czy tylko torbiel? Bo endometrioza daje chyba też inne objawy? 🤔
I jedna gorąca kąpiel na pewno plemników nie zaszkodzi 😉

Musisz się uspokoić, bo się wykończysz. A Ty juz masz potwierdzona, że to endometreioza czy tylko torbiel? Bo endometrioza daje chyba też inne objawy? 🤔
I jedna gorąca kąpiel na pewno plemników nie zaszkodzi 😉
Każda kąpiel tak wygląda 🤦‍♀️ na razie tylko torbiel ale ja już panikuje. Każda by chyba panikowała. Tym bardziej że z ta jedną zaznaczył że to krwotoczna i powinna się wchłonąć albo pęknąć po tych czopkach. A z ta druga to zaznaczył że to może być ognisko endometriozy. I endo nie zawsze daje objawy z tego co czytałam...

Ananasik poszedł w ruch 😉😁
IMG_20200821_200315917.jpg

To oznacza że albo masz owulacje chociaż podobno dupek ją blokuje, albo jesteś w ciąży [emoji14] mi przy pcos nie wychodzą pozytywne testy ciągle.
Co oznacza taki test owulacyjny w 25 dc i przy duphastonie ( biorę go drugi cykl przez 10 dni, bo bez niego miałam 90 dniowe )? I czy to oznacza PCOS?

Kochane powiedzcie mi, czy to dobry znak po pregnylu (dziś po 10 rano zastrzyk), że kłuję mnie lewy jajnik w którym mam 2 pęcherzyki, albo sobie wkręcam, ale nie czulam nigdy takiego kłucia, fakt od lutego nie miałam owulacji, więc może nie miałam prawa czuć 🙄 ale mogę to za dobry znak przyjąć?

To oznacza że albo masz owulacje chociaż podobno dupek ją blokuje, albo jesteś w ciąży [emoji14] mi przy pcos nie wychodzą pozytywne testy ciągle.
O kurcze. Jedna wiadomość lepsza od drugiej 😁

Tak w ogóle apropos objawów wczesnej ciąży to gdyby nie to że mamy przymusową pauze po poronieniu to myslalabym że jestem w ciąży. Tak mnie sutki szczypią i bolą przy jakimkolwiek dotyku albo ocieraniu się o ubranie 🤦‍♀️
A co najlepsze przed ciąża nigdy nie miałam takich objawów przed @. Ciąża jednak wywraca organizm do góry nogami

reklama
Do góry