reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Takim stresem i nerwami to nie pomożesz nic a może być Ci jeszcze ciężej w ciążę zajść na takiej spinie.
Wiem, ja to wszystko wiem 🙁 wszystko salonu swoim rokiem gdyby nie ta wczorajsza wizyta u gina 😟 jeszcze z tyłu głowy mam stres w pracy bo po urlopie, od tego poniedziałku mam przejść na inne stanowisko a wiem ze tam zamiast skupić się na papierach będę myslami zupełnie gdzie indziej. Jednak z dziećmi na grupie nie ma czasu na prywatę 😒 muszę to przegadać jeszcze z dyrektorka bo się wykończę 🙄

reklama
Wiem, ja to wszystko wiem 🙁 wszystko salonu swoim rokiem gdyby nie ta wczorajsza wizyta u gina 😟 jeszcze z tyłu głowy mam stres w pracy bo po urlopie, od tego poniedziałku mam przejść na inne stanowisko a wiem ze tam zamiast skupić się na papierach będę myslami zupełnie gdzie indziej. Jednak z dziećmi na grupie nie ma czasu na prywatę 😒 muszę to przegadać jeszcze z dyrektorka bo się wykończę 🙄

Musisz się uspokoić, bo się wykończysz. A Ty juz masz potwierdzona, że to endometreioza czy tylko torbiel? Bo endometrioza daje chyba też inne objawy? 🤔
I jedna gorąca kąpiel na pewno plemników nie zaszkodzi 😉

Musisz się uspokoić, bo się wykończysz. A Ty juz masz potwierdzona, że to endometreioza czy tylko torbiel? Bo endometrioza daje chyba też inne objawy? 🤔
I jedna gorąca kąpiel na pewno plemników nie zaszkodzi 😉
Każda kąpiel tak wygląda 🤦‍♀️ na razie tylko torbiel ale ja już panikuje. Każda by chyba panikowała. Tym bardziej że z ta jedną zaznaczył że to krwotoczna i powinna się wchłonąć albo pęknąć po tych czopkach. A z ta druga to zaznaczył że to może być ognisko endometriozy. I endo nie zawsze daje objawy z tego co czytałam...

Ananasik poszedł w ruch 😉😁
IMG_20200821_200315917.jpg

To oznacza że albo masz owulacje chociaż podobno dupek ją blokuje, albo jesteś w ciąży [emoji14] mi przy pcos nie wychodzą pozytywne testy ciągle.
Co oznacza taki test owulacyjny w 25 dc i przy duphastonie ( biorę go drugi cykl przez 10 dni, bo bez niego miałam 90 dniowe )? I czy to oznacza PCOS?

Kochane powiedzcie mi, czy to dobry znak po pregnylu (dziś po 10 rano zastrzyk), że kłuję mnie lewy jajnik w którym mam 2 pęcherzyki, albo sobie wkręcam, ale nie czulam nigdy takiego kłucia, fakt od lutego nie miałam owulacji, więc może nie miałam prawa czuć 🙄 ale mogę to za dobry znak przyjąć?

To oznacza że albo masz owulacje chociaż podobno dupek ją blokuje, albo jesteś w ciąży [emoji14] mi przy pcos nie wychodzą pozytywne testy ciągle.
O kurcze. Jedna wiadomość lepsza od drugiej 😁

Tak w ogóle apropos objawów wczesnej ciąży to gdyby nie to że mamy przymusową pauze po poronieniu to myslalabym że jestem w ciąży. Tak mnie sutki szczypią i bolą przy jakimkolwiek dotyku albo ocieraniu się o ubranie 🤦‍♀️
A co najlepsze przed ciąża nigdy nie miałam takich objawów przed @. Ciąża jednak wywraca organizm do góry nogami

reklama
Do góry