reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja mam do Was inne pytanie :) czy któraś z Was planowała ślub bądź ślubowała mając małe dziecko?
My chcieliśmy slubowac jak synek będzie starszy czyli teraz ma 4 lata i idealnie. Ale nic nie zorganizowaliśmy. Zastanawiam się czy szybki ślub cywilny tylko ze świadkami bez tych całych ceregieli. Czy się pomęczyć i zorganizować małe przyjęcie weselne o którym zawsze marzyłam?
Planujemy dzidzie więc młodsze miało by rok maks dwa lata. Nawet jeśli w trakcie wesele byłoby z kimś z rodziny gdzieś w hotelowym pokoju to ja jestem z tych matek które byłoby u niego co godzinę :)
Jak sobie z tym poradzilyscie, może macie dla.mnie jakieś rady, znacie jakieś małżeństwa które były w podobnej sytuacji ? ;)
Przy okazji rozluznimy tematy testów itp :)
My braliśmy ślub jak nasz synek miał 10 miesięcy, od razu chrzest robiliśmy :) minął rok i uważam, że to było super rozwiązanie! Mamy zdjęcia, jak mały się ubierał z tatą, mieliśmy do opieki znajomą, na weselu był gdzieś do 21, do tortu, a później pojechał z moimi rodzicami i opiekunka do domu , moja mama go uspala i wrócili na wesele . Ale oczywiście, że o nim myślałam, ale nie aż tak, żeby się nie bawić :D polecam!

reklama
received_825505797985205.jpeg
Dzien dobry dziewczyny, ten świeży z teraz a ten wyschniety z 18tego. Dziś idę na hcg.

Gratulacje [emoji7]
ktory to dc ze tak ladnie wyszly?
Nie mam pojęcia ponieważ 3 tygodnie temu poroniłam w 6 tygodniu. Nie możliwe jest to by hcg do tego czasu nie spadła a ja czuję straszny ból piersi, mam je powiększone a co najgorsze, jestem o każdej porze głodna jak wilk 🙉🙉🙉. Wczoraj mój kochany szedł mi do sklepu po kiwi, tak bardzo mi się chciało🙈🙈

Nie mam pojęcia ponieważ 3 tygodnie temu poroniłam w 6 tygodniu. Nie możliwe jest to by hcg do tego czasu nie spadła a ja czuję straszny ból piersi, mam je powiększone a co najgorsze, jestem o każdej porze głodna jak wilk 🙉🙉🙉. Wczoraj mój kochany szedł mi do sklepu po kiwi, tak bardzo mi się chciało🙈🙈

Życzę Ci aby to była ciąża, ale beta mogła jeszcze nie spaść w zależności od tego jaka była wysoka i na objawy typu zachcianki jedzeniowe to jest zdecydowanie za wcześnie. Trzymam kciuki żeby to była jednak ciąża 👌

Życzę Ci aby to była ciąża, ale beta mogła jeszcze nie spaść w zależności od tego jaka była wysoka i na objawy typu zachcianki jedzeniowe to jest zdecydowanie za wcześnie. Trzymam kciuki żeby to była jednak ciąża 👌
Dziś zrobię betę i będę wiedziała, nie jedna ciążę straciłam i nie miałam takich testów i objawów. Dam znać jak będę miała wynik.

Dziś zrobię betę i będę wiedziała, nie jedna ciążę straciłam i nie miałam takich testów i objawów. Dam znać jak będę miała wynik.

Nie miałam nic złego na myśli. U mnie beta spadała ok 4 tyg ale nie wiem jaka była jej wartość. A objawy z reguły przychodzą dużo później. Daj znać trzymamy kciuki 🤗

Nie miałam nic złego na myśli. U mnie beta spadała ok 4 tyg ale nie wiem jaka była jej wartość. A objawy z reguły przychodzą dużo później. Daj znać trzymamy kciuki 🤗
Nie twierdzę że miałaś coś złego na myśli. Mam świadomość tego że każda zł nas ma inne doświadczenia za sobą i super że dzielimy się tym razem😊😊

Ja mialam 3 dni migreny przy zagniezdzaniu. Wczesniej zawsze 1-2dni przed okresem mialam zawsze bole glowy tak jak Ty [emoji4]
Ja miałam dziwne bóle brzucha 6 i 7 dpo ale może to już somatyzacja nie wiem. Raczej u mnie późno to zagnieżdżane by bylo😉 dziś lub jutro będę miała okres. Już nawet nie test tuje.
Maz się śmiał że trza wykorzystać sytuację przed okresem 😂😂😂😂 tak mnie oto pociesza

reklama
Do góry