reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja mam do Was inne pytanie :) czy któraś z Was planowała ślub bądź ślubowała mając małe dziecko?
My chcieliśmy slubowac jak synek będzie starszy czyli teraz ma 4 lata i idealnie. Ale nic nie zorganizowaliśmy. Zastanawiam się czy szybki ślub cywilny tylko ze świadkami bez tych całych ceregieli. Czy się pomęczyć i zorganizować małe przyjęcie weselne o którym zawsze marzyłam?
Planujemy dzidzie więc młodsze miało by rok maks dwa lata. Nawet jeśli w trakcie wesele byłoby z kimś z rodziny gdzieś w hotelowym pokoju to ja jestem z tych matek które byłoby u niego co godzinę :)
Jak sobie z tym poradzilyscie, może macie dla.mnie jakieś rady, znacie jakieś małżeństwa które były w podobnej sytuacji ? ;)
Przy okazji rozluznimy tematy testów itp :)
My braliśmy ślub jak nasz synek miał 10 miesięcy, od razu chrzest robiliśmy :) minął rok i uważam, że to było super rozwiązanie! Mamy zdjęcia, jak mały się ubierał z tatą, mieliśmy do opieki znajomą, na weselu był gdzieś do 21, do tortu, a później pojechał z moimi rodzicami i opiekunka do domu , moja mama go uspala i wrócili na wesele . Ale oczywiście, że o nim myślałam, ale nie aż tak, żeby się nie bawić :D polecam!

reklama
received_825505797985205.jpeg
Dzien dobry dziewczyny, ten świeży z teraz a ten wyschniety z 18tego. Dziś idę na hcg.

Gratulacje [emoji7]
ktory to dc ze tak ladnie wyszly?
Nie mam pojęcia ponieważ 3 tygodnie temu poroniłam w 6 tygodniu. Nie możliwe jest to by hcg do tego czasu nie spadła a ja czuję straszny ból piersi, mam je powiększone a co najgorsze, jestem o każdej porze głodna jak wilk 🙉🙉🙉. Wczoraj mój kochany szedł mi do sklepu po kiwi, tak bardzo mi się chciało🙈🙈

Nie mam pojęcia ponieważ 3 tygodnie temu poroniłam w 6 tygodniu. Nie możliwe jest to by hcg do tego czasu nie spadła a ja czuję straszny ból piersi, mam je powiększone a co najgorsze, jestem o każdej porze głodna jak wilk 🙉🙉🙉. Wczoraj mój kochany szedł mi do sklepu po kiwi, tak bardzo mi się chciało🙈🙈

Życzę Ci aby to była ciąża, ale beta mogła jeszcze nie spaść w zależności od tego jaka była wysoka i na objawy typu zachcianki jedzeniowe to jest zdecydowanie za wcześnie. Trzymam kciuki żeby to była jednak ciąża 👌

Życzę Ci aby to była ciąża, ale beta mogła jeszcze nie spaść w zależności od tego jaka była wysoka i na objawy typu zachcianki jedzeniowe to jest zdecydowanie za wcześnie. Trzymam kciuki żeby to była jednak ciąża 👌
Dziś zrobię betę i będę wiedziała, nie jedna ciążę straciłam i nie miałam takich testów i objawów. Dam znać jak będę miała wynik.

Dziś zrobię betę i będę wiedziała, nie jedna ciążę straciłam i nie miałam takich testów i objawów. Dam znać jak będę miała wynik.

Nie miałam nic złego na myśli. U mnie beta spadała ok 4 tyg ale nie wiem jaka była jej wartość. A objawy z reguły przychodzą dużo później. Daj znać trzymamy kciuki 🤗

Nie miałam nic złego na myśli. U mnie beta spadała ok 4 tyg ale nie wiem jaka była jej wartość. A objawy z reguły przychodzą dużo później. Daj znać trzymamy kciuki 🤗
Nie twierdzę że miałaś coś złego na myśli. Mam świadomość tego że każda zł nas ma inne doświadczenia za sobą i super że dzielimy się tym razem😊😊

Ja mialam 3 dni migreny przy zagniezdzaniu. Wczesniej zawsze 1-2dni przed okresem mialam zawsze bole glowy tak jak Ty [emoji4]
Ja miałam dziwne bóle brzucha 6 i 7 dpo ale może to już somatyzacja nie wiem. Raczej u mnie późno to zagnieżdżane by bylo😉 dziś lub jutro będę miała okres. Już nawet nie test tuje.
Maz się śmiał że trza wykorzystać sytuację przed okresem 😂😂😂😂 tak mnie oto pociesza

reklama
Do góry