reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dla porównania test z allegro, baby boom i clearblue, 28 dc. Na żywo na wszystkich widać bez lupy 😅 Myślałam, że w dniu spodziewanej miesiączki będzie mocniejsza krecha. Już dzisiaj muszę powiedzieć mojemu M, bo dłużej nie wytrzymam, a nie wiem czy uwierzy na podstawie takiego testu.😅

Załączniki

• 118180997_3110340882411930_1625160269964673254_n.jpg
    118180997_3110340882411930_1625160269964673254_n.jpg
    102,9 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Gratulacje!!!!! 😘
Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam wy leżycie po stosunku? Ja od razu wstaje i tak się zastanawiam, czy wszystko ze mnie nie wylatuje 😢 Kiedyś leżałam, ale jak leżę i tak dużo wypływa i zaraz mam infekcję. Muszę się od razu umyć płynem do higieny intymnej. Może to zmniejsza moje szanse 😭
Mówiąc szczerze ja często leżę i po tym szczęśliwym stosunku też leżałam a nawet biodra unosilam, ale bylam na górze, więc bałam się że polecą chłopaki 🙈🙈🙈

Dla porównania test z allegro, baby boom i clearblue, 28 dc. Na żywo na wszystkich widać bez lupy 😅 Myślałam, że w dniu spodziewanej miesiączki będzie mocniejsza krecha. Już dzisiaj muszę powiedziec mojemu M, bo dłużej nie wytrzymam, a nie wiem czy uwierzy na podstawie takiego testu.😅
Mojemu jak wczoraj pokazałam ta dziesiątke na której na ja widziałam bez wpatrywania się to on do mnie "jedna Czyli negatywny". Cislam w niego tym testem i wyszłam.
Posiedzial na kibelku popatrzył na.niego i jak wyszedł to mówi faktycznie widać. Od razu z tekstem "będziemy mieć dzidziusia"🤦‍♀️🤦‍♀️ faceci 😂 wszystko czarni na białym muszą mieć, pomiędzy.im gorzej idzie.

Mojemu jak wczoraj pokazałam ta dziesiątke na której na ja widziałam bez wpatrywania się to on do mnie "jedna Czyli negatywny". Cislam w niego tym testem i wyszłam.
Posiedzial na kibelku popatrzył na.niego i jak wyszedł to mówi faktycznie widać. Od razu z tekstem "będziemy mieć dzidziusia"🤦‍♀️🤦‍♀️ faceci 😂 wszystko czarni na białym muszą mieć, pomiędzy.im gorzej idzie.
Wydrukuję betę z labo dla pewności 😂

Trzymajcie za mnie kciuki jutro [emoji849]
Idę ponownie na usg zmierzyć endometrium i jeśli i ono i pęcherzyk będzie ok, to dostanę pregnyl..
W tamtym cyklu ovitrelle nie zadziałał [emoji17] mega się boję, że wszystko stracone w tym cyklu... Jakoś tak nie potrafię myśleć optymistycznie [emoji2356]
Czy zaraz po pregnylu trzeba się przytulać? Czy można za 5-6h...[emoji53] Mój K. kończy o 15, a ja wizytę mam na 10:20
Trzymam! [emoji3590][emoji120]
Hej Dziewczyny! Dziś pozytywny test owulacyjny, w moje urodziny [emoji7]
Podziałane jak nigdy w domu, na urlopie to jednak seks jest inny. Oby tylko ten pęcherzyk dziad pękł i będę testować 4 września [emoji2960]
Z badań wyszło że zespołu antyfosfolipidowego też nie mam [emoji3]
Dzisiaj pozdrawiam z pragi [emoji6]
Same dobre wiadomości! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! [emoji253]
Dziś zrobię betę i będę wiedziała, nie jedna ciążę straciłam i nie miałam takich testów i objawów. Dam znać jak będę miała wynik.
3 tygodnie temu poronilas to owulacja musiała być zaraz po, skoro takie testy wychodzą. Organizm ludzki jest nieprzewidywalny, może faktycznie już druga ciąża...? Ale jestem ciekawa co u ciebie wyjdzie... A miałaś poronienie samoistne czy zabieg?

Dziś zrobię betę i będę wiedziała, nie jedna ciążę straciłam i nie miałam takich testów i objawów. Dam znać jak będę miała wynik.
Zrób dziś i także drugi raz pojutrze aby zobaczyć czy spada czy rośnie, wtedy będziesz mieć pogląd na to :)
Wiele dziewczyn z forum po poronieniu miało bete spadająca nawet do 3 tyg... Zależy od jakiej startowałaś. Mimo wszystko życzę Ci aby to była ciąża i tym razem szczęśliwa 😊

A ja z ciekawości zrobiłam sobie test, by miec na pamiątkę, a tam taki bladzioch 😂 przy hcg 1300 to wieczorem miałam dwie tłuste krechy, a tu rano, beta ponad 100, a i tak bladzioch 😂
Te testy zawsze wychodzą blade. U mnie w 12-13 tc też wyszedł blady. Dodatkowo się popsuł, bardzo zżółkł. Na pamiątkę polecam DOZ płytkowy z czułością 10 :)

reklama
Mój pamiętam jak dostał test z grubymi krechami to pierwszy tekst po 14 cyklach starań: „ale jak to?” 🤣 I uśmiech i oczy jak iskierki 🤣 A po chwili „to teraz ile jeszcze takich testów musisz zrobić?” Hahaha

Do góry