bleucoco
Fanka BB :)
Może. Ale nie sam duphaston tylko wysoki poziom progesteronu we krwi (własny + syntetyczny z duphastonu).Czy duphaston powoduje ból piersi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może. Ale nie sam duphaston tylko wysoki poziom progesteronu we krwi (własny + syntetyczny z duphastonu).Czy duphaston powoduje ból piersi?
Albo na boku od tyłu Wystarczy leżeć około 2 minuty, bez znaczenia pozycja.Ja mam tyłozgięcie i wyczytałam że najlepsza pozycja to na pieska i następnyie leżeć 15 min na brzuchu.
O to jest nas więcej a ja myślałam że jestem jedną z nielicznych .Ja też mam tyłozgięcie
Mam nadzieje ze to plamienie nie zakloca cyklu. Owulacja byla normalnie.Czasami się tak zdarza. To tzw krwawienie śródcykliczne. Jeżeli powtórzy się jeszcze raz to skonsultuj to z lekarzem. Póki co nie masz się czym martwić
I chyba jeszcze magnez i Omega3?
@aga.i.nieszka potwierdzisz?
Dziewczyny, czy te testy owu z Allegro są cokolwiek warte? Chyba tam jest 50 testów za 28 złotych [emoji23] także cena atrakcyjna, ale opinie rozne, jedni piszą że spełniają swoje zadanie ale parę osób pisało że wychodziły im negatywne cały miesiąc mimo że owu byla..
Dziewczyny tak się zastanawiam jak to jest z tym monitoringiem . Jeśli pójdzie się na USG to wykaże czy owulacja była ? Ale nie śledząc wcześniej cyklu,wielkości pęcherzyków itp ?
Dziewczyny...moze wy bedziecie wiedziec. Jestem w 1 dniu fazy lutealnej i...mam plamienia pierwszy raz mi cos takiego przytrafia i nie wiem o co chodzi,plamienie rowniez bylo w dniu owulacji pozniej cisza i teraz znowu [emoji848]