reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny miałam testowac w poniedziałek ale dziś miałam poczucie by zrobić. Dwa razy rezygnowalam ale jednak zrobiłam. 27dc przy moich cyklach 32-35 . Chyba widzę cień. Pozytywny test owu był w 14dc

Załączniki

• IMG_20200821_074731.jpg
    IMG_20200821_074731.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Nie wiem co powiedzieć, nie chce robić bety. Po ostatniej biochemicznej przejechałam się tylko na tych betach patrząc jaki jest niski przyrost.. Będę czekać, nawet nie wiem kiedy pójść do gin. Ile poczekac do wizyty? Mam jeszcze trzy testy powtórzę pierwszy w niedzielę, nie dociera to do mnie. Nie chce odrazu sie poczuć zbyt pewnie , już wiem że nie jest łatwo na poprzednim doświadczeniu.

Nie wiem co powiedzieć, nie chce robić bety. Po ostatniej biochemicznej przejechałam się tylko na tych betach patrząc jaki jest niski przyrost.. Będę czekać, nawet nie wiem kiedy pójść do gin. Ile poczekac do wizyty? Mam jeszcze trzy testy powtórzę pierwszy w niedzielę, nie dociera to do mnie. Nie chce odrazu sie poczuć zbyt pewnie , już wiem że nie jest łatwo na poprzednim doświadczeniu.
Gratulacje [emoji7]

Może głupie pytanie. Przyrost bety się robi po 48h, a jak zrobię po 40h to będzie ok? Robiłam pierwszą betę wczoraj o 18, a jutro chcę powtórzyć i przy okazji machnąć tarczyce, morfologię, a to trzeba rano i na czczo. Co myślicie?

Rozumiem Twoje obawy. Ale trzeba myśleć pozytywnie (wiem łatwo się mówi komuś. Wiem jak sama byłam w ciąży to schizowalam jak wariatka). Wierzę że teraz będzie wszystko w porządku. To cię napewno nie pocieszy ale jak masz choć jedna stratę za sobą nie ważne na jakim etapie to będziesz się martwiła cała ciąże a jak się dzidzia urodzi to już ciągle będą zamartwiania.

reklama
Do góry