Amur
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanko o owulacje mam najpierw ciaza potem porod i kp i nie pamietam jak to bylo prze 1 ciąża z owulacja mialam jakies 3/4 dni plodny sluz. Nie mierze temp bo nie mam takiej mozliwosci (wstaje czesto w nocy i o roznych porach wstaje rano wiec nir ma szans na regularne badanie) testow tez nie zdążyłam kupic. Mialam dostac 12 sierpnia @. Nie przyszla byl to 21dc za to dostalam sluz plodny 3dni i kochalismy sie w ostatni dzien ( 23dc) bo meza wczesniej nie bylo w domy... ewidentnie przesunela mi sie owulacja (!) Testowac bede za 14dni od sexu ale teraz moje pytanie:
1. Ktory dzien sluzu to jest owulacja? Uslyszalam od poloznej przez tel. Ze ostatni dzien lub nawet dzien po tym jak sluz sie konczy?!
2. Czy te 14 dni od sexu bedzie wiarygodna beta?
W tym cykl mialam 2 owulacje... pierwsza byla w 7dc i teraz w 21dc. Jezeli doszlo by do zaplodnienia z 1 owulacji to czy nastapila by druga ?? Do lekarza mam termin i tak dopiero za 3 tyg bo covid i terminy bardzo okrojone. ... prosze babki wypowiedzcie sie
1. Ktory dzien sluzu to jest owulacja? Uslyszalam od poloznej przez tel. Ze ostatni dzien lub nawet dzien po tym jak sluz sie konczy?!
2. Czy te 14 dni od sexu bedzie wiarygodna beta?
W tym cykl mialam 2 owulacje... pierwsza byla w 7dc i teraz w 21dc. Jezeli doszlo by do zaplodnienia z 1 owulacji to czy nastapila by druga ?? Do lekarza mam termin i tak dopiero za 3 tyg bo covid i terminy bardzo okrojone. ... prosze babki wypowiedzcie sie