reklama
magdula36
Fanka BB :)
Witam się w 26 dc. W weekend nie mogłam być na bieżąco ze wszystkim, ale jakoś siadł mi humor. Ostatnie 3 dni była u mnie susza, a dziś od rana czuję, że mnie powoli śluz zalewa, więc pewnie przygotowanie do @, która ma być juto. Zawsze dzień przed mam wrażenie, że już się zaczęło, a tam właśnie nic lub śluz. Kurcze, naprawdę się nie nastawiałam i nie wiem czemu, aż tak mnie to przybiło. Jeszcze zaczęłam czytać książkę, w której idealne małżeństwo zaczyna się starać o dziecko i nic nie wychodzi i zaczyna się u nich mocno psuć
Sabi32
Ja tez czytalam podobna książkę teraz, eh najgorzej.Witam się w 26 dc. W weekend nie mogłam być na bieżąco ze wszystkim, ale jakoś siadł mi humor. Ostatnie 3 dni była u mnie susza, a dziś od rana czuję, że mnie powoli śluz zalewa, więc pewnie przygotowanie do @, która ma być juto. Zawsze dzień przed mam wrażenie, że już się zaczęło, a tam właśnie nic lub śluz. Kurcze, naprawdę się nie nastawiałam i nie wiem czemu, aż tak mnie to przybiło. Jeszcze zaczęłam czytać książkę, w której idealne małżeństwo zaczyna się starać o dziecko i nic nie wychodzi i zaczyna się u nich mocno psuć
Ja czekam az M laskawie wyjedzie do pracy i lece po test, nie nastawiam sie, bo jednak jakies tam krwawienie zwane okresem było, ale sprawdzic trzeba. Do tego doszedl mi katar i czuje sie jak...no właśnie.
Najchetniej juz bym zrobila ten test, ale musze go kupic wrrr...dobrze, ze mam apteke na osiedlu.
Chyba ostetcznie bym wolala nie byc i dzialac od tego miesiąca, bo jak beda dwie kreski, to znowu stres do usg skad to krwawienie
A po co progesteron? Nie wystarczy badanie bety?Całą noc dziś nie spałam, dziewczyny dziś zbadam proga, nie będę na czczo myślicie, że to dobry pomysł ostatnio babka w labo mówiła żeby badać tylko blna czczo...
A sutki mnie szczypią jak cholera, masakra!
Martxx1
A nie lepiej wiedzieć jak jest zbyt niski? Nie biorę leków na podtrzymanie, a jestem po jednym poronieniu. Nie wiem nie znam się..A po co progesteron? Nie wystarczy badanie bety?
Ania95
A kiedy wybierasz się do lekarza?A nie lepiej wiedzieć jak jest zbyt niski? Nie biorę leków na podtrzymanie, a jestem po jednym poronieniu. Nie wiem nie znam się..
Martxx1
Najpierw zobaczę jak beta, jak będzie rosła dobrze i progesteron nie będzie niski to pójdę dopiero jak będzie ponad 1000,a jak będzie źle to nie wiem kiedy. Bardzo się stresuje..A kiedy wybierasz się do lekarza?
MamaBuni
U mnie 12 dc dzisiaj mam wizytę u nowego lekarza stresuję się troszkę, ciekawe czy będzie owulacja czy cykl bezowulacyjny ajj a gdzie do 19 czekać...Wy tu testujecie, a ja jak zawsze w lesie, jeszcze przed owulacją @Gigi Tg @nadziejka93 - my chyba szłyśmy równo, nie? Jak nastroje?
Edit:
To chyba jakaś inna Nadzieja była, sorry, już się gubię!
Edit2:
@Nadziejka90 to musisz być Ty!
reklama
Też się nie znam, dlatego pytamA nie lepiej wiedzieć jak jest zbyt niski? Nie biorę leków na podtrzymanie, a jestem po jednym poronieniu. Nie wiem nie znam się..