MamaBuni
Fanka BB :)
WidzęMyślę, że ściemniał. Od tego z rana bardzo, a tego z południa mniej, ale to chyba normlanie
Ciche gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidzęMyślę, że ściemniał. Od tego z rana bardzo, a tego z południa mniej, ale to chyba normlanie
Haha może lepiej zrobięTeż się nie znam, dlatego pytam
Zrób dla spokoju tego progaHaha może lepiej zrobię
Tylko nie jestem na czczo wynik bedzie wiarygodny?Zrób dla spokoju tego proga
Ojej ja to już spisuje plan co zrobić po kolei jak wrócę do domu. Po wyjeździe chyba z 4 prania, muszę koniecznie jechać do rodziców i jeszcze wizytę mam dzisiaj ajajajjj takie + 2 godzinki by mi się przydały.Witam się w 8dc. Do owu jeszcze 12 dni. Jakie macie sposoby, żeby ten czas leciał szybciej? W tym miesiącu dłuży mi się niemiłosiernie... Mieszkanie wysprzątane, czytanie dłuży mi się jak nigdy - wszystko jedno po jaki tytuł sięgnę. Oglądać już nawet nie mam pomysłu co - przerobiłam nawet wszystkie sezony Przyjaciół i Teorii wielkiego podrywu... Pranie zrobione, nawet kafelki w łazience wyszorowałam dzisiaj, a jeszcze 11tej nie ma [emoji1787]
Że nie jestem stworzona by siedzieć w domu to wiem, aż czasami żałuję, że rzuciłam pracę, mimo, że wku***ała mnie na maksa... W sumie pracę lubiłam, tylko mam alergię na debili, a takim był mój przełożony. I tak jestem z siebie dumna, że wytrzymałam 5lat zanim mu powiedziałam co o nim myślę [emoji1787]
Chętnie oddam nawet 5 swoich [emoji23]Ojej ja to już spisuje plan co zrobić po kolei jak wrócę do domu. Po wyjeździe chyba z 4 prania, muszę koniecznie jechać do rodziców i jeszcze wizytę mam dzisiaj ajajajjj takie + 2 godzinki by mi się przydały.
BioręChętnie oddam nawet 5 swoich [emoji23]