Ja się zastanawiam, jak podejść do tematu. Czy nastawiać się na to, że na pewno się uda? Wtedy przeżyję duże rozczarowanie, jeśli się nie uda ale z drugiej strony wierzę w siłę psychiki i odpowiedniego nastawieniaChyba zakupie ananasa i zapowiedziałam mojemu że teraz mu nie odpuszczę żadnego dnia będziemy już w domu to będą inne możliwości bo tak na.urlopie to z dzieciakiem w jednym pokoju... wrzesień jest nasz
reklama
Ja tak podeszłam w tym cyklu, że na pewno się uda i poczułam dziś w nocy rozczarowanie. Ale już się podniosłam, nie będę się nad sobą użalac. Jedziemy jeszcze za dwa tygodnie w góry (odrobinę się ucieszyłam że będę mogła pozwolić sobie na więcej w wycieczkach). Wszystko byłoby dobrze i pewnie bym się tak nie spinała gdyby nie to że kończy mi się wychowawczy i będę musiała złożyć wypowiedzenie we firmie, bo nie wrócę teraz. Szkoda by mi było.Ja się zastanawiam, jak podejść do tematu. Czy nastawiać się na to, że na pewno się uda? Wtedy przeżyję duże rozczarowanie, jeśli się nie uda ale z drugiej strony wierzę w siłę psychiki i odpowiedniego nastawienia
Także w tym cyklu w trakcie owu będziemy się przytulać codziennie może nawet kupię kilka testów owu dla pewności
Nadziejka90
Fanka BB :)
Tak to ja ja już prawdopodobnie po owulce bo testy pozytywne już w 9 dc i bóle prawego jajnika... Strasznie wcześnie.. Wiedziałam że się rozjedziemy a szkoda bo fajnie z kimś lecieć z tematem razem a kiedy Ty mniej więcej się spodziewasz owulacji?Wy tu testujecie, a ja jak zawsze w lesie, jeszcze przed owulacją @Gigi Tg @nadziejka93 - my chyba szłyśmy równo, nie? Jak nastroje?
Edit:
To chyba jakaś inna Nadzieja była, sorry, już się gubię!
Edit2:
@Nadziejka90 to musisz być Ty!
Sherlook
Chyba zakupie ananasa i zapowiedziałam mojemu że teraz mu nie odpuszczę żadnego dnia będziemy już w domu to będą inne możliwości bo tak na.urlopie to z dzieciakiem w jednym pokoju... wrzesień jest nasz
U nas też w tym cyklu codziennie!! Jestem zdeterminowana! Mam nadzieje, że nam wszystkim się w końcu uda. A ile trzeba jeść tego ananasa? I jak długo?Ja tak podeszłam w tym cyklu, że na pewno się uda i poczułam dziś w nocy rozczarowanie. Ale już się podniosłam, nie będę się nad sobą użalac. Jedziemy jeszcze za dwa tygodnie w góry (odrobinę się ucieszyłam że będę mogła pozwolić sobie na więcej w wycieczkach). Wszystko byłoby dobrze i pewnie bym się tak nie spinała gdyby nie to że kończy mi się wychowawczy i będę musiała złożyć wypowiedzenie we firmie, bo nie wrócę teraz. Szkoda by mi było.
Także w tym cyklu w trakcie owu będziemy się przytulać codziennie może nawet kupię kilka testów owu dla pewności
Ostatnia edycja:
młoda1994
Tu testy dla porownaniaDziewczyny zrobiłam właśnie test i jest jaśniejsza kreska testowa niż była wczoraj. Podejrzewam że pik musiał być wcześniej i go przegapiłam. Jak myślicie robić testy dalej czy zostawić na kolejny cykl?
Martxx1
A który masz dc? Ja bym robiła.Dziewczyny zrobiłam właśnie test i jest jaśniejsza kreska testowa niż była wczoraj. Podejrzewam że pik musiał być wcześniej i go przegapiłam. Jak myślicie robić testy dalej czy zostawić na kolejny cykl?
młoda1994
Dzisiaj 15dc. Tak myślę żeby zobaczyć jutro jeszcze jaka będzie kreska testowa jak bledsza niż dzisiaj to już zakończę testowanie a jak mocniejszą będzie jutro niż dzisiaj to będę kontynuowalaA który masz dc? Ja bym robiła.
reklama
Mooni89
Pokaż zdjęcie, bo wklejasz sobie to zobaczymyDziewczyny zrobiłam właśnie test i jest jaśniejsza kreska testowa niż była wczoraj. Podejrzewam że pik musiał być wcześniej i go przegapiłam. Jak myślicie robić testy dalej czy zostawić na kolejny cykl?