reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja rowniez wcinam codziennie 2 plastry świeżego ananasa, oby pomogło 🙂
Wedlug kalendarzyka dzisiaj jest owulacja, podbrzusze pobolewa. Test owu prezentuja sie tak:

Czyli pik byl w czwartek, a owu wczoraj lub dzis by byla?
Dziewczyny z innego forum mnke zalamaly twierdząc ze zadnen nie jest pozytywny.. :(
To moj 1 miesiac z tymi testami moze robie cos zle?

Z ciekawości bo w zeszłym cyklu miałam testy negatywne cały cykl i cykl trwał aż 60 dni a że mam w domu jeszcze 42 testy to robię sobie testy [emoji6]

Edit: starania zawieszone ale też się nie zabezpieczamy bo zbyt długo doprowadzałam hormony do porządku aby teraz mi je anty rozlegulowaly a tak mniej więcej mam jakiś podgląd na to co się dzieje w danym dniu cyklu.
Aha, ok. Rozumiem :)

To chyba coś jednak inaczej idziemy, bo ja dziś 10dc 🤔 owulacji spodziewam się koło 16dc, ale się okaże :)

Ja 11 dc.. Dwa dni temu miałam owulke.... I wszystko się zgadza. Ja dostalam 6 a Ty 7 zaczęłaś liczyc jednak bo stwierdziłaś że plamień nie bierzesz pod uwagę. Oby Ci szybko zleciało a potem najgorsze czekanie 😑 ja już dzisiaj spojrzałam się na test.. Głupia 😏 🤦‍♀️ dobrze ze wyjeżdżam to nie będę tak fiksować i myśleć... Ale 8 cykl i czemu niby miało by się udać tym razem.. 😏Muszę tylko na wyjeździe zrobić proga kurde a jak wyjdzie że owulki nie było to tylko sobie wypad popsuje 😐

Powiedziała bym że krótko nawet bardzo w porównaniu do dziewczyn tutaj :) teraz będzie trzeci cykl starań w czerwcu przeszłam biochemiczną. Mamy już 4letniego synka. Nie mam żadnych problemów z zajściem tzn do tej pory nie miałam. Syna w pierwszym cyklu spłodzilismy ta biochemiczna to przypadek. Dzisiaj faktycznie dobre wino mi się przyda nawet pójdę je schłodzić :) nie załamuje się działam dalej, ale tak porostu zwyczajnie zrobiło mi się przykro...
Ojej no masz ja też miałam w czerwcu biochemiczna. My staramy się od kwietnia tylko że o pierwsze dziecko. Pierwszy dzień @ to zawsze niemiła sprawa, człowiek by chciał tak hop siup a tu trzeba się troszkę napracować 😅 ale wierzę, że każdej z nas uda się niedługo zobaczyć 2 kreseczki i szczęśliwie donosić ciążę 😊

Wracam do was z powrotem. Miałam być kwietniowa, ale w tamtym tygodniu wszystko się skończyło :( jeszcze mi troche ciężko.. Próbuje sobie jakos zająć czas.. Najgorzej, że to wszystko działo się podczas wyjazdu. Urlop w tym roku zjebany jak zresztą cały rok..
Bardzo mi przykro ☹️ Trzymaj się mała, uszy do góry i trzeba walczyć dalej. Będzie dobrze 😉

Bardzo mi przykro [emoji3525] Trzymaj się mała, uszy do góry i trzeba walczyć dalej. Będzie dobrze [emoji6]
No już trochę przeszło .. Byłam w dwóch ciazach i nie było takich niespodzianek.. Teraz trzecia i niestety.. Ale wiedziałam od początku, że to zbyt piękne, żeby za pierwszym razem się udało jak wcześniej się tyle staraliśmy :(

reklama
Wy tu testujecie, a ja jak zawsze w lesie, jeszcze przed owulacją :p @Gigi Tg @nadziejka93 - my chyba szłyśmy równo, nie? ;) Jak nastroje?

Edit:
To chyba jakaś inna Nadzieja była, sorry, już się gubię! 🙈

Edit2:
@Nadziejka90 to musisz być Ty! :D
Hej ja dzisiaj 11dc miałam odpuścić z testami owu ale zamówiłam i sobie sprawdzam na razie bardzo lekka kreska jest więc coś się zaczyna dziać , według apki 4 dni do owu.W tym cyklu jakoś tak inaczej do tego podchodzę (na razie)😁 ostatnio mówiłam co ma być to będzie i aż tak nie było mi przykro . Teraz tak totalnie na luzie .A co tam u Ciebie ?

Do góry