reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pokaż zdjęcie, bo wklejasz sobie to zobaczymy[emoji6]
.
Image.jpeg

reklama
Zrób jeszcze dla pewności, ale ja taki pozytyw miałam jak Ty w 14dc bo robiłam rownoczesnie na paskowym i clearblue,zobaczymy jak Ci jutro wyjdzie
Ok to zrobię jeszcze jutro i zobaczymy jak wyjdzie ta kreska testowa. A powiedz mi jak jutro wyjdzie testowa słabsza niż dzisiaj to te z wczoraj (14dc) zaliczyć jako pozytyw i zaznaczyć w apce?

U nas też w tym cyklu codziennie!! Jestem zdeterminowana! Mam nadzieje, że nam wszystkim się w końcu uda. A ile trzeba jeść tego ananasa? I jak długo?
Dziewczyny pisały że 1-2 plastry surowego ananasa razem z tym środkiem od owulacji do terminu @. Podobno pomaga w zagnieżdżeniu zarodka. Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki :)

Dzisiaj 15dc. Tak myślę żeby zobaczyć jutro jeszcze jaka będzie kreska testowa jak bledsza niż dzisiaj to już zakończę testowanie a jak mocniejszą będzie jutro niż dzisiaj to będę kontynuowala
Tak się zastanawiam, skoro musicie przerwać starania na dłuższy czas, jeśli dobrze pamietam, to po co robisz testy?

Tak to ja 😁 ja już prawdopodobnie po owulce bo testy pozytywne już w 9 dc i bóle prawego jajnika... Strasznie wcześnie.. Wiedziałam że się rozjedziemy a szkoda bo fajnie z kimś lecieć z tematem razem 🙂☺ a kiedy Ty mniej więcej się spodziewasz owulacji?
To chyba coś jednak inaczej idziemy, bo ja dziś 10dc 🤔 owulacji spodziewam się koło 16dc, ale się okaże :)

Dziewczyny zrobiłam właśnie test i jest jaśniejsza kreska testowa niż była wczoraj. Podejrzewam że pik musiał być wcześniej i go przegapiłam. Jak myślicie robić testy dalej czy zostawić na kolejny cykl?
Ja też bym jeszcze sprawdziła jutro z ciekawości.

reklama
Tak się zastanawiam, skoro musicie przerwać starania na dłuższy czas, jeśli dobrze pamietam, to po co robisz testy?
Z ciekawości bo w zeszłym cyklu miałam testy negatywne cały cykl i cykl trwał aż 60 dni a że mam w domu jeszcze 42 testy to robię sobie testy [emoji6]

Edit: starania zawieszone ale też się nie zabezpieczamy bo zbyt długo doprowadzałam hormony do porządku aby teraz mi je anty rozlegulowaly a tak mniej więcej mam jakiś podgląd na to co się dzieje w danym dniu cyklu.

Do góry