reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja byłam pełna optymizmu gdy zaczynałam ten cykl. Codzienne starania, w 14dc test owu pozytyw. Przytulanki jeszcze były do 16dc a teraz już tydzień mamy ciche dni. Głupia kłótnia i urażona duma zwyciężyła. Jestem rozczarowana i coraz bardziej dobijam się myślą ze ten cykl jest stracony i po co nam to było. Tylko chodzę i myślę czy ta owulacja sie odbyła między tymi dniami i starczyło nam czasu czy jednak przegapilismy to wtedy kiedy trzeba było...
A jak długie masz cykle? Jak regularne to jest nadzieja 🙏❤️

My dzis mamy pierwszą rocznicę ślubu i spedzamy ją w zupełnie wyjątkowy sposób: ja od 10 do 15 z dzieckiem na dworze, zeby Stary mogl dychnac Stary jeszcze w piżamie, ze stanem podgorączkowym, katarem i bolem gardła-wiecie , spisywanie testamentu itp [emoji28] dwulatek gile po pas i marudny, a mnie juz przeszło. Na obiad resztki z calego tygodnia, a zamiast zimnego winka i seksów rocznicowych bedzie syrop z cebuli i czosnku [emoji1787]

Oczywiście tego nie robię 😊 jutro zrobię betę i powtórzę w środę, ale wczoraj rano robiłam test i nie było nic, a dziś takie, dziewczyny przepraszam, że zasypuje was, ale naprawdę szaleję, wczoraj na teście biało, więc nadzieja jest. Już więcej nie robię, przysięgam haha 🤣🤣 mąż znalazł test i chodzi ucieszony jak nigdy 🤣
Jak dla mnie nie ma wątpliwości, że to jasna kreska! :D

My dzis mamy pierwszą rocznicę ślubu i spedzamy ją w zupełnie wyjątkowy sposób: ja od 10 do 15 z dzieckiem na dworze, zeby Stary mogl dychnac Stary jeszcze w piżamie, ze stanem podgorączkowym, katarem i bolem gardła-wiecie , spisywanie testamentu itp [emoji28] dwulatek gile po pas i marudny, a mnie juz przeszło. Na obiad resztki z calego tygodnia, a zamiast zimnego winka i seksów rocznicowych bedzie syrop z cebuli i czosnku [emoji1787]
Wszystkiego dobrego z okazji 1 rocznicy slubu[emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]

Wszystkiego dobrego z okazji 1 rocznicy slubu
emoji3060.png
emoji3060.png
32-35 więc różnie 😔
To takie jak moje mi gin mówił, że owu od 18 dc do 24 nawet. A plemniki w dobrych warunkach potrafią przeżyć sporo więc jest nadzieja 💞

reklama
@Eryka25 przykro mi, rozumiem ten zawód. Ale wiesz, że za chwilę wstąpi nowa energia i ten żal minie :) obie będziemy z kreskami wrześniowymi ;) 💪
Chyba zakupie ananasa i zapowiedziałam mojemu że teraz mu nie odpuszczę żadnego dnia :) będziemy już w domu to będą inne możliwości:) bo tak na.urlopie to z dzieciakiem w jednym pokoju... :) wrzesień jest nasz :)

Do góry